Kuuloliitto ry:n Kopolan Kurssikeskuksen tulevaisuus kuulovammaisten virkistyspaikkana on turvattava

Kuuloliitto ry valitsee uuden luottamusjohdon 28.11.-29.11.2020 pidettävässä liittokokouksessa.

 

Me allekirjoittaneet vaadimme, että uusi valittava luottamusjohto ryhtyy toimenpiteisiin Kuuloliiton Kuhmoisissa sijaitsevan Kopolan Kurssikeskuksen toimintaedellytysten säilyttämiseksi ja parantamiseksi. Kuuloliitto ry:llä on Kopolan Kurssikeskuksen tämänhetkisenä omistajana parhaat mahdollisuudet toimia aloitteentekijänä sekä käytännön toteuttajana Kopolan hyväksi tehtävissä toimenpiteissä.

 

Haluamme tällä adressilla tuoda julki, että Kopola on elinvoimainen ja korvaamaton paikka meille kuulovammaisille. Kopola on toiminut yli 40 vuotta ja sen hyväksi on perustettu Kopolan Kannatusyhdistys vuonna 1983. Yhdistyksen jäsenet ovat tuoneet useiden vuosikymmenien aikana vapaaehtoisen panoksensa Kopolan hyväksi siitäkin huolimatta, että Kopola on asetettu enemmän kuin kerran myyntiin ja se on kärsinyt talouden alamäistä yhdessä omistajansa Kuuloliiton rinnalla. Kopolan eteen on tehty runsaasti vapaaehtoistyötä, sen hyväksi on tehty testamentteja, sitä on muistettu rahallisesti ja materiaalilahjoituksilla. Tämä kaikki todistaa, että Kopolaa rakastetaan. Antakaa sen vuoksi Kopolan jatkaa toimintaansa kuulovammaisten ainutlaatuisena virkistyspaikkana. Löydetään toimiva ratkaisu yhdessä.

 

Jos on tarpeen eriyttää Kopolan omistus erilliseen Kopolan nimeä kantavaan säätiöön tai hallinnoida Kopolaa esimerkiksi erillisen kannatusyhdistyksen kautta, nämä vaihtoehdot on tutkittava ja toteutettava niistä sekä Kopolan että Kuuloliiton kannalta paras.

 

Tämä adressi luovutetaan Kuuloliiton uudelle valittavalle liittohallitukselle tammikuussa 2021, sen ensimmäisen kokouksen yhteydessä.  

 

Tämän adressin olemme laatineet Kuuloliiton jäsenyhdistysten rivijäseninä, emme yhdistyksemme virallisina päättäjinä, rakkaudesta Kopolaan.

 

Eija Isaksson                              Oskari Autiosuo

Turku                                         Kaarina    

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Eija Isaksson voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…