Kyminlinna yleisölle avoimeksi kevääksi 2021

Me allekirjoittaneet haluamme päästä Kyminlinnaan sisälle keväällä 2021.

Kotkassa oleva historiallinen linnoitus nimeltä Kyminlinna on todella isossa vaarassa tuhoutua jos sille ei tehdä mitään eikä sen ahdinkoon havahduta viimeistään nyt.

Kyminlinnan rakennuksissa on hometta ja linnoituksen muuri on huonossa kunnossa sekä pahasti murenemassa.

Kyminlinna voisi olla suuri voimavara niin Kotkan kaupungille kuin koko Suomellekin jossa yhdistyisi ulkoilu, virkistys- ja kulttuuri sekä paikallinen yritys- ja matkailutoiminta. 

Kyminlinnassa paikalliset yrittäjät sekä järjestöt voisivat järjestää tapahtumia ja sen jo olemassa oleviin rakennuksiin voitaisiin rakentaa pienimuotoista yritystoimintaa. 

Muurien sisällä on ollut pienimuotoisia käsityömarkkinoita ja näitä markkinoita kehittämällä siellä voitaisiin myydä pientilallisten tuotteita tai vaikka persoonallisia puuveistoksia.

Tällä hetkellä myös näyttäää, että Kyminlinnan porttien avaamiseen ja ihmisten sisälle laskemiseen ei tarvittaisi kovinkaan isoa pääomaa tai isoja investointeja.

Lisäksi on myös mahdollista saada esimerkiksi EU:sta tukea alueen kehittämiseen. 

Kyminlinnan kehittäminen myös yhdistäisi alueen ihmisiä.

Lisäksi Kotkan kovasti tavoittelema Itäinen rantarata voisi olla päättäjille mielenkiintoinen panostuskohde jos samalla Kyminlinna elpyisi.

Ratahanke ja Kyminlinnan elvyttäminen voisivat tukea toisiaan, koska Kyminlinnan lähettyvillä on suosittu pysähdyspaikka junille.

Kyminlinnasta voisi tulla iso ja merkittävä matkailu- sekä kulttuurikohde jos esimerkiksi Kotka panostaisi siihen yhtä paljon kuin kehuttuihin puistoihinsa.

Kuitenkin se täytyy muistaa, että kaikki, mikä alueella tehdään, täytyy kuitenkin tehdä niin, että se hyödyttää luontoa eikä tuhoa historiallisia arvoja.

Se, että portit avautuisivat keväällä 2021 mahdollistaisi alueen elpymisen.

Se ei tarkoittaisi kaikkien ongelmien katoamista yhdessä yössä ja se ei myöskään tarkoittaisi, että kuka tahansa saisi mennä mihin tahansa Kyminlinnan alueella.

Se kuitenkin tarkoittaisi sitä, että 15 vuotinen hiljaiselo olisi päättyt ja että Kyminlinnasta alettaisiin pitää huolta ja se valjastettaisiin voimavaraksi.

Adressin tarkoitus on havahduttaa päättäjät tekemään oikeita päätöksiä Kyminlinnan puolesta ja lisäksi näyttää, että moni on halukas puolustamaan Kyminlinnaa.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että jarno jäppinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…