Lahden Ilmarisentien turvallisuutta parannettava

Tämä adressi on osoitettu Lahden kaupunkiympäristölautakunnalle.
 
Lahden Metsäpellon kaupunginosassa, Saunatien ja Ilmarisentien risteyksessä on useampi perhe huomannut vaarallisia kiihdytyksiä Heinlammintieltä Ilmarisentielle kääntyvien autojen toimesta. Tavallisesti tämä ongelma kestää keväästä syksyyn, mutta tänä vuonna kiihdyttelijöitä on ollut talvellakin. Poliisia on informoitu useita kertoja viimeisen kahden vuoden aikana mm. seuraavina aikoina.
 
28.6.2020 klo 14.57
9.8.2020 klo 11.38
30.8.2020 klo 13.55
15.10.2020 klo 16.17
31.12.2021 klo 12.51
 
Lisäksi kevään ja syksyn 2021 aikana on kuulohavaintoja aikaisin aamulla n. klo 7 ja myöhäisillalla. Poliisille on onnistuttu toimittamaan rekisterinumero vain kahdessa tapauksessa kokonaan.
 
Metsäpelto on omakotitaloalue, jossa asuu paljon lapsiperheitä. Saunatiellä ja Ilmarisentiellä kulkee lapsia kouluun kävellen ja pyörillä. Talvella lapset kulkevat liukureiden ja pulkkien kanssa läheiseen puistoon pulkkamäkeen. Tänä talvena tilanne on selvästi pahentunut ja asukkailla on huoli että tilanteeseen herätään vasta kun jollekin naapuruston asukkaalle sattuu onnettomuus. 

Me allekirjoittaneet vaadimme Lahden kaupunkiympäristölautakunnalta pikaista päätöstä Ilmarisentien ja Saunatien risteyksen turvallisuuden parantamiseksi. Ehdotamme että Saunatien risteyksen kohdalle, Ilmarisentielle, bussipysäkin ja suojatien kohdalle laitettaisiin hidastetöyssy. Kiihdyttäjät aloittavat kiihdytyksen tavallisesti heti Heinlammintieltä Ilmarisentielle käännyttyään ja usean näköhavainnon perusteella arvioisimme että Saunatien jälkeisellä osuudella vauhti on jo 80km/h. Töyssy pakottaisi ajajan jatkamaan rauhallista tahtia ainakin Saunatien risteyksen yli.

Metsäpellon alueen asukkaat

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tytti Liukkonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )