Länsi-Vantaan, Martinlaakso-Myyrmäkialueen bussilinjojen järkiinnyttäminen

Vantaalla tehtiin" bussilinjauudistus", keksittiin  toimiva pyörä uudelleen, todella huonolla menestyksellä.Lopetettiin hyvin toimivia linjoja, bussipysäkkejä vähennettiin jotenka näin ollen ihmisten liikuntaa rajoitettiin ja vaikeutettiin, puhumattakaan työläisten töihinmenosta.Sujuva työpaikkaliikennekin olisi positiivista ja aika on tärkeätä myöskin heille. Kaikki eivät ole radan varrella töissä ,vaan bussiyhteyksien päässä. Nyt 400 pantiin kiertämään ylimääräistä lenkkiä sen sijaan, kun 421 lähti suorinta tietä Hämeenlinnantielle.400bussin pysäkkejä on harvennettu ja matka sinne voi olla sen 200-300m lisää entiseen. Nuokin metrit ovat työtä ja tuskaa liikuntavammaiselle.

Jos Myyrmäestä Martinlaaksoon tarvitaan kaksi bussia vaihdolla, niin on aika surkeasti suunniteltu tuo väli. Ihmisiä asuu muuallakin kun vaan juna asemien välillä ja jalkapatikkamatkat sen kun lisääntyivät ja  jokainen voi kuvitella kuinka se sujuu rollaattoria käyttävältä ihmiseltä. Talvi ja rospuuttokelit ovat tulossa ja sekin vielä pahentaa tätä asiaa kaikkien kannalta.Raappavuorenreunan ihmiset on jätetty syrjään, samoin kuin Kukinkujalaisetkin .Heitä palveli 421 loistavasti.

Martinlaaksossa ja varmasti Myyrmäessä on aika vanhaa asukaskuntaa 69-70 luvuilla tänne muuttaneita ja nyt heille, vanhoille ihmisille, tehtiin iso karhunpalvelus tässä samalla.Meillä on laboratoriot, terveysasema ja röntgen Myyrmäessä kuten Hammashoitokin ja nyt on vaikeuksia jo kokeisiin ja hoitoihin pääsemisessäkin. nk "kutsulinja" jota kovasti mainostetaan on yhtä tyhjän kanssa. Matka Raiviosuonmäeltä  Myyrmäkeen kestää 1 tunnin. Bussi kulkee harvoin ja on turha toivo edes yrittää samalla lipulla enää takaisin. Harva jaksaa istua tunnin sinne ja tunnin tänne  kun bussi koluaa pikkuteitä pitkin.Jos se palvelee joitakin, niin hyvä niin, mutta aika on rahaa eläkeläiselläkin.

Matkat Peijaksen sairaalaan ja Jorviin vaikeutuivat. 565, jolla pääsee Jorviin, on viety pois Vantaankoskean asemalta ja pantu lähtemään Myyrmäen asemalta. Sinne nyt pitää sitten mennä jos mielit sairaalaan. Mikähän järki siinäkin oli? Vantaankosken asemalta kun lähti niin keräsi hyvin ihmiset kyytiin  ja Myyrmäkeen pääsi kaksi kertaa tunnissa. Kivimäentien senioritalon pysäkille ei ei ole pahemmin busseja jätetty.400 ei pysähdy edes siinä.574 Peijakseenkin lähtee Myyrmäen asemalta eikä kierrä Vantaankosken aseman kautta kuten ennen, vaan menee suoraan Martinlaaksosta Ylästöön. Senioritalolaisetkin pantiin köpöttelemään asemalle jos mielivät Peijakseen taikka Jorviin.

Näitä olisi varmasti pilvin pimein, näitä epäkohtia mitä pitäisi korjata/ saattaa ennalleen, enkä minä niitä hallitse, mutta sen tähden ajattelin, että pitäisi kerätä nimilistaa tätä bussisotkua vastaan, että saataisiin uusi ja kunnollinen käsittely asioille. Länsi Vantaalta ollaan viemässä kaikki palvelut Tikkurilan suuntaan ,emmekä me voi sitä hyväksyä? Kuka haluaisi asua ghetossa joksi tämä alue on muodostumassa?

Nyt lippu korkealle ja pitäkäämme puoliamme sillä meidän puolia ei kukaan muu pidä kun me itse!

ME VAADIMME,ETTÄ BUSSILINJAT OTETAAN UUDELLEEN KÄSITTELYYN JA TEHDÄÄN KORJAAVAT TOIMENPITEET.

  

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Leena Lauren voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI







Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…