Länsituulen koulun ja Haukiputaan alueen oppilaiden puolesta!

Tämän adressin tarkoituksena on puhua Länsituulen koulun laajennuksen puolesta ja vastustaa terveydelle vaarallisen Kirkonkylän koulun uudelleen käyttöönottoa.

Haukiputaalla tarvitaan kipeästi lisää peruskoulutiloja. Länsituulen oppilasmäärä on tulevina vuosina kasvamassa rajusti ja lisätilojen tarve on suuri. Mielestämme järkevin ratkaisu on Länsituulen koulun laajennus.

Valitettavasti jotkut tahot vastustavat laajennusta. He haluavat, että Kirkonkylän koulun kertaalleen käytöstä poistetut tilat otetaan jokapäiväiseen koulukäyttöön. Nämä tilat on todettu huonokuntoisiksi ja terveydelle vaarallisiksi. Kirkonkylän koulussa on tehty 16.12.2005 rakenne- ja sisäilmatutkimuksia, joiden näytteistä löytyi sädesientä. Koulua aikaisemmin käyneet oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet vakavia oireita.

Halvempi, turvallisempi ja laadukkaampi vaihtoehto on Länsituulen koulun laajennus.

Luovutamme tämän adressin aluerehtori Aarne Mäkelälle eteenpäin vietäväksi.

Allekirjoita tämä, jos haluat lapsille terveellisen tulevaisuuden!

Haukiputaalla 19.4.2016

Länsituulen kotikoulutoimikunta


Länsituulen kotikoulutoimikunta    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Länsituulen kotikoulutoimikunta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko eläkeikää nostaa?