Lappeenrannan musiikkiluokkien säilyttämisen puolesta!Säästötoimenpiteet uhkaavat jälleen Lappeenrannan kasvatus- ja opetustointa. Maineikkaat, ensi vuonna 50 vuotta täyttävät Lappeenrannan Kimpisen koulun musiikkiluokat komeilevat jälleen säästötoimenpiteiden listalla; tällä kertaa tilaongelman ratkaisijana. Mikäli musiikkiluokat lopetettasiin ja musiikkiluokkalaiset palautettaisiin lähikouluihinsa, niiden toimitiloihin (4 alakoulun luokkahuonetta) saataisiin sijoitettua muita oppilaita. Musiikkiluokkien hintalappu on tässä kohtaa 188 000€. Musiikkiluokat on aktiivinen ja näkyvä vaikuttaja Lappeenrannan musiikki- ja kulttuurielämässä. Ne tekevät paljon yhteistyötä eri kulttuuritahojen (mm. Kauunginorkesteri, Rakuunasoittokunta, Musiikkiopisto, Kaupunginteatteri, Kirjasto jne.) ja muiden tahojen (SPR, seurakunnat, vanhainkodit, päiväkodit, Lpr:n kaupunki, jne.) kanssa. Musiikkiluokkien lakkauttaminen näkyisi ja kuuluisi tyhjiönä kaupungin musiikki- ja kulttuurielämässä pitkälle tulevaisuuteen. Allekirjoittakaa siis adressi Lappeenrannan musiikkiluokkien säästämisen puolesta!Hanna Rantalainen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Hanna Rantalainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko ruotsin opiskelun olla vapaaehtoista?