Lastenkotien lapsille parempi oikeusturva

Suomen lastenkodeissa on tapahtunut tähän päivään asti monia eri väkivaltatilanteita. Suomen oikeuksissa näistä suurimmat osat, joista ollaan tuomittu joku henkilö, on ollut sellainen, missä lastenkodin työntekijä/aikuinen/ohjaaja/hoitaja, päättäkää itse, millä nimellä kutsutte, niin on ollut uhri ja syytettynä on ollut lastenkodin lapsi. Eli siis tilanteet, missä lastenkodin työntekijää on syytetty lapsen pahoinpitelystä, niin on ollut vähemmän, koska oikeus on todennut, että lastenkodin työntekijä on syytön. Minä itse, joka olen asunut lastenkodissa noin 10 vuotta, niin uskon, että todellisuudessa Suomessa lastenkodeissa lastenkotien työntekijät pahoinpitelevät enemmän lapsia kuin lapset työntekijöitä. Syy, että miksi sitten näitä työntekijöitä ei koskaan tuomita mistään rikoksesta, johtuu täysin siitä, että lastenkodin esimies ja kaikki muut työntekijät puolustavat sitä yhtä työntekijää ja se syytetty työntekijä ei myöskään myönnä tehneensä mitään. Monesti näissä tilanteissa käy niin, että koska epäilty pahoinpitelytilanne on sattunut lastenkodissa suljettujen ovien takana neljän seinän sisällä, niin ei ole sitten ollut tarpeeksi todisteita tai näyttöä siitä, että lastenkodin työntekijä on pahoinpidellyt lasta. Itse voin henkilökohtaisesti kertoa, että minuun on kohdistunut lastenkodissa yli 30 pahoinpitelyä lastenkodin työntekijöiltä ja arvatkaa, että kuinka moni niistä on mennyt poliisille rikostutkintaan asti? Vain yksi. Koska Suomen lastenkodeissa on nähtävästi lapsilla näin huono oikeusturva ja lastenkotien työntekijät vain puolustelevat siellä toisiaan, niin nyt minä vaadin Suomen valtiolta sitä, että Suomen lastenkoteihin palkataan sellaisia työntekijöitä, jotka eivät ole välttämättä ammatiltaan ohjaajia/hoitajia/sosionomeja jne, vaan vähän niinkuin sellaisia vartijoita, joiden työnä on olla sellaisissa tilanteissa täysin lastenkotien lasten puolella, joissa lastenkodin työntekijät käyttävät lasta kohtaan väkivaltaa. Jos lapsi on ensin käyttänyt lastenkodin työntekijää kohtaan väkivaltaa ja työntekijä sen jälkeen, niin siitä huolimatta näiden niin sanottujen "vartijoiden" tulee olla pelkästään lastenkotien lasten puolella. Tämä siis tarkoittaa sitä, että nämä lasten puolella olevat vartijat eivät koske ollenkaan lapsiin tai lastenkodin työntekijöihin, vaan he valvovat todistajina lastenkodeissa sellaisia tilanteita, joissa lastenkodin työntekijät joutuvat kiinni pitämään lasta tai jotenkin muuten koskemaan lapseen. Jos lastenkodit eivät Suomessa kykene taloudellisen tilanteensa takia palkkaamaan itse näitä lasten puolella olevia vartijoita, niin siinä tapauksessa minä ehdotan, että Suomen valtio käyttää rahansa heidän palkkaamiseen. Toivottavasti adressini saa kannatusta, ei mulla muuta! 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jori Kivimäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook