Lehtori Tarja Joben irtisanominen otettava uudelleenkäsittelyyn

Lehtori Tarja Jobe irtisanottiin Valkeakosken Ammatti-, sekä aikuisoppilaitoksesta 9.1.2018 yt-neuvotteluiden seurauksena, lähes 31 vuotta kestäneen työsuhteen päätteeksi.

Syynä yt-neuvotteluille oli hallituksen ajaman ammatillisen koulutuksen reformin myötä syntyneet taloudelliset leikkaukset, jotka aiheuttavat kyseiselle koulutuskuntayhtymälle puolentoista miljoonan euron suuruisen sopeutumistarpeen seuraavalle kolmelle vuodelle.

Irtisanomistarve oli seitsemän henkeä koulutuskuntayhtymän kaikkiaan 135:stä työntekijästä.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801102200657357_u0.shtml

Lehtori Tarja Jobe ei kuitenkaan ole oikea henkilö irtisanottavaksi. 

Hän on opettaja, joka pitää oppilaistaan huolen. Ammatillisen opetuksen ohessa kasvattaa, opettaa käytöstapoja, kyselee kuulumisia ja neuvoo henkilökohtaisissa ongelmissa. Pitää esimerkillisellä tavalla yhteyttä kodin ja koulun välillä.

Hän on opettaja, jolla on käsittämättömän rautainen ammattitaito. Uskomaton kyky uusiutua ja pysyä kiinni trendeissä. Aito halu jakaa omaa osaamistaan, ja palava tahto tuottaa kivenkovia ammattilaisia.

Jokainen Tarjan kanssa toiminut tietää, että toista yhtä intohimoista opettajaa ei löydy. Oppilaat ovat hänelle kuin perhettä, ja myös iso osa vapaa-ajasta kuluu työhön liittyvissä merkeissä.

Tarja on ammatillisen opetuksen lisäksi kirjoittanut alaan liittyvää kirjallisuutta, ja hänet on kertaalleen valittu PRO-opettaja -kilpailun finaaliin. Vuosi toisensa jälkeen hän saa lukukauden päätteeksi parhaimmat palautteet, ja oppilaat pitävät yhteyttä vielä vuosien jälkeen.

Miten näin ainutlaatuinen opettaja voidaan irtisanoa?

 

Tälle asialle on löydyttävä jokin vaihtoehtoinen ratkaisu.

Allekirjoita tämä adressi

Täytä alla oleva lomake allekirjoittaaksesi tämän adressin, jonka on laatinut Tuomas Laine. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Onko oikein, että asevelvollisuus koskee vain miehiä?