Vanha kunnon Liigapörssi takaisin!

Jo usean vuoden ajan Liigapörssi on ollut Suomen suosituin manageripeli. Se on antanut jääkiekkoa seuraavalle Suomen kansalle viihdyttävän ja jännittävän lisän kiekkokierrosten oheen aina tähän päivään saakka.

Tämä päivä oli kuitenkin "kuolinisku" tuolle vanhalle kunnon Liigapörssille. Arpajaislain mukaisesti Liigapörssissä palkintoja ei voida enää jakaa menestymisen perusteella vaan ne arvotaan, jolloin pelin idea on menetetty. Nyt ei ole enää mitään merkitystä jääkiekkotietämyksellä, eikä managerikyvyillä. Voit voittaa pääpalkinnon vaikka kenttäsi olisi koko pelin huonoin! Eikä tässä vielä kaikki...

Pelin päivitysten vuoksi peli on muuttunut tasoltaan luokattomaksi. Kaikki tökkivät jo sivujen lataamisesta lähtien, rekisteröiminen on vaikeaa, kenttien luonneista puhumattakaan. Ja jos palkinnot arvotaan, niin arvotaan näemmä myös pelaajien hinnatkin. Vai voiko muuta päätellä kun Kimmo Kuhta on arvoltaan 150 000 ja Lasse Pirjetä 175 000?

Tämän adressin allekirjoittamalla vaadit vanhan kunnon Liigapörssin palauttamista takaisin. Me emme piittaa arpajaislaista, me haluamme vanhan kunnon Liigapörssin takaisin!