Uuden Summan maisemoidulle soramontulle kuntoportaiden rakentaminen ja kuntolaitteiden uusiminen

Keräämme kannatusta kyseiselle aloitteelle, jonka toimitamme Haminan kaupungin päättäjille lokakuun loppuun mennessä.

 

PERUSTELUT
Uuden Summan Tenkkiilintien, Ensontien ja Haanvuorentien välisessä maastossa (kankaalla) on runsaasti polkuja käytettävissä lenkkeilyyn ja ulkoiluun. Lisätäksemme liikkumisen monipuolisuutta Uudessa Summassa ehdotamme kuntoportaiden rakentamista kyseisen alueen eteläpäässä sijaitsevalle maisemoidulle soramonttualueelle. Kuntoportaiden lisäksi ehdotamme alueella jo sijaitsevien kuntoilulaitteiden uusimista.
Perusteluina on asuinalueen yhteneväisyyden lisääminen kaupungin muiden alueiden kanssa, sekä liikunnasta saatavien, niin fyysisten kuin psyykkisten terveysvaikutusten lisä mahdollistaminen alueen asukkaille. Alueella asuu kaikenikäisiä aktiivisia ihmisiä, jotka liikkuisivat vielä enemmän, mikäli alueen liikkumismahdollisuuksia lisättäisiin.
Edellä mainituilla ehdotuksilla ei uskoaksemme ole mittavia taloudellisia lisärasituksia kaupungin talouteen. Liikuntamahdollisuuden lisääminen maisemoidulla soramonttualueella lisäisi ja parantaisi alueen viihtyvyyttä.

Liikunnan iloa vauvasta vaariin!

Satu Lille-Suurnäkki
 ja 
Ville Tolvanen

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ville Tolvanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…