Lohjan avoimien päiväkotien tilanne otettava uudestaan käsittelyyn.

Avoimen varhaiskasvatuksen henkilökunta on usein ensimmäinen kontakti uupuneelle, yksinäiselle, kasvatushaasteiden kanssa kamppailevalle tai muuta apua tarvitsevalle vanhemmalle. Kuka jatkossa ohjaa perheet oikean avun piiriin, kyselee jaksamisesta, kuuntelee murheet ja pyydettäessä ohjaa ja neuvoo kasvatuksellisissa haasteissa?
Lapsille avoin varhaiskasvatus tarjoaa ikätasoista tekemistä ja ikätovereiden seuraa, vanhemmille taas vertaistukea sekä yllä mainittua tukea arkeen. Miten nämä kavennukset palveluissa vaikuttaa tulevaisuudessa lastensuojelun ja perhetyön tarpeeseen.
Voi olla myös, että yhä useampi kotona lapsiaan hoitava vanhempi uupuu, mikä lisää lasten määrää päiväkodeissa.

 

Avoimet päiväkodit myös lisäävät kunnan vetovoimaisuutta. Toivomme että avoimien päiväkotien tilanne otetaan uudelleen käsittelyyn ja harkitaan tarkoin. Ajamme asiaa sen puolesta, että Mäntynummen ja Roution avoimet päiväkodit olisivat auki entiseen tapaan ma-pe. Sekä Moision avoin päiväkoti Aallokko suljettiin kokonaan keväällä ja uudet tilat piti etsiä syksyllä, mutta tilanne jäädytettiin kokonaan. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Nina Parsukova voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )