Lohjan kaupunginorkesterin tulevaisuuden turvaaminen.

Me allekirjoittaneet vetoamme Lohjan päättäjiin, että Lohjan kaupunginorkesterin toiminta turvataan.

Lohjan kaupunginorkesteri on Lohjan musiikkielämän aktiivisuuden ja monipuolisuuden kantava voima ja koko Uudenmaan kulttuurikentän merkittävä toimija. Perinteisen konserttitoiminnan lisäksi orkesteri tarjoaa palvelujaan sairaaloissa, palvelutaloissa ja päiväkodeissa. Tekee musiikkikasvatustyötä kouluissa ja kirjastossa sekä musiikkiopistossa, jossa orkesterin jäsenet opettavat omaa instrumenttiaan. 

Orkesteri toimii kulttuurimyönteisen kaupungin käyntikorttina. Vuonna 2017 Lohjan kaupunginorkesteri järjesti 123 konserttia ja kuulijoita sillä oli samana vuonna 50241. Kuulijaluvut viestivät siitä, että Lohjan seudulla on tarvetta orkesterin palveluille.

Lohjan kaupunginorkesterin yhteydet kotimaisiin ja kansainvälisiin musiikin ammattilaisiin luovat alueellemme monipuolista kulttuuritarjontaa, mikä kattaa laajalti esittävän taiteen eri tyylilajeja.

 

 


Matti Lehtinen, Lohjan Orkesterin Ystävät ry:n puheenjohtaja    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoituksellani hyväksyn, että Matti Lehtinen, Lohjan Orkesterin Ystävät ry:n puheenjohtaja välittää nimeni päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?