Vesa-Matti Loirille järjestettävä valtiolliset hautajaiset

Viihdetaiteilija ja muusikko Vesa-Matti Loirin poismenon pohjalta on mediassa herännyt nopeasti keskustelua siitä, että järjestetäänkö Loirille valtiolliset hautajaiset.

loiri.jpegVuodesta 1989 lähtien on valtiolliset hautajaiset järjestetty ainoastaan Tasavallan Presidenteille poikkeustapauksia lukuunottamatta. Poikkeustapauksiin lukeutuvat muunmuassa teatteri- ja elokuvaohjaaja Edvin Laine sekä kirjailija-akateemikko Väinö Linna.

Vesa-Matti Loirin vaikutusta suomalaiseen viihde- ja musiikkikulttuuriin on mahdotonta kiistää, eikä ole lainkaan liioittelua kutsua Loiria uranuurtajaksi alallaan. Loirin elämäntyö tulee elämään suomalaisten muistoissa ja sydämmissä ikuisesti.

Johtuen Loirin valtavasta työstä suomalaisen mediakultuurin eteen pidämmekin valtiollisia hautajaisia kiitoksena ja kunnianosoituksena jonka Loiri ehdottomasti antaitsee.

 

Kuva: mtvuutiset.fi

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pekka Korteniemi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…