Lordin Euroviisuvoitolle oma juhlapäivä kalenteriin.

Kaikki muistavat tuon päivän. Suomi oli päässyt Euroviisujen finaaliin, odotukset hieman korkealle suuntautuneet. Suuri ilta alkamassa.
Epäluuloiset nauroivat: "Kyllä ihan hävettää olla suomalainen. Naapurin Penttikin saisi enemmä ääniä, kun nuo möröt."

Kuinkas kävikään? Mietitään sitä. Oli suomen vuoro. Vuosikymmenien piina oli vaivannut. Entä tänä vuonna? Olisiko mahdollisuutta? Suomea onniteltiin jo ennen äänten laskua.

Lordi pääsi lavalle. Hard Rock Hallelujah raikuin pitkin Ateenaa. Siniristiliput liehuivat. Sitten vihdoin, kun kaikki esiintyjät olivat esiintyneet, alkoi ääntenlasku.
Lordille pistetili auki jo heti alussa. Eikä tahti hiipunut - päinvastoin. Kärjessä roikuttiin, rikottiin kaikkien aikojen Euroviisujen piste-ennätys. Voitettiin! Lordi voitti Euroviisut. Osattiinko tätä odottaa? Ehkä, ehkä pienellä varauksella. Mutta Lordi rikkoi Suomea aina vaivanneen ongelman. Ennen ei ollut kunniaa tullut.

Nyt kun tämä on hyvässä muistissa, olisi aika miettiä miten tämä säilyisi kunnioitettavana muistona. Suomalaisen musiikin voittona.

Meidän olisi saatava Lordille oma juhlapäivä, joka saataisiin myös kalenteriin. On tämä päivä sen arvoinen, arvokkaampi kuin voi ajatella. Ensimmäinen voitto.

Laita nimesi adressiin, jos olet samaa mieltä asiasta!
Lordille oma juhlapäivä!

// HUOM! JOS ADRESSIN NIMIEN MÄÄRÄ YLITTÄÄ 2000, HARKITAAN JATKOTOIMIA ASIAN EDISTÄMISEKSI

Jos haluat auttaa meitä, voit tehdä hyvin pienen homman:
Mainosta tätä adressia esim. IRC-galleriassa, Suomi24:ssa, chateissa, keskusteluissa, kerro kavereille, ja muutenkin jos vain pystyt. Kiitämme Teitä, ja toivomme että autatte. Näin me kaikki voimme vaikuttaa.