Suomen markka takaisin

Euro on paperia, missä ovat kultavarannot Eurolle? Onko niin että jokaisessa valtiossa on omansa. Olisi kiva tutustua tarkemmin tähän pohjaan mille Euro on rakennettu. Rahan arvo lasketaan todellisuudessa sen arvoon kullassa. Vuonna 1941 U.S.A. Fort Knoxin kultavarannon arvo oli n. 15 000 000 dollaria, mutta mikähän sen arvo on tänään? Kullan hinta on korkeampi kuin koskaan tänä päivänä.

Milton Friedman (Nobel-palkinto 1976, Keynesin ohella suurin 1900-luvun taloustieteilijä) totesi 2000-luvun alussa, että euro tulee säilymään korkeintaan kymmenen vuotta. Euroopan taloudelliset, sosiaaliset, yhteiskunnalliset, kulttuuriset ja historialliset eroavuudet olivat hänen mukaansa liian suuria yhteiselle valuutalle.

Suomi on luopunut monista itsenäisen valtion merkittävimmistä piirteistä (mm. OMA VALUUTTA, hallinto, lainsäädäntö...).

Vaaditaan itsenäisyys takaisin ja aloitetaan se tästä.

Hintojen nousua vastaan valuutan takaisin vaihdon keinoin.
Tämän adressin tarkoitus on vaatia markkaa takaisin euron tilalle.
Euro on ollut 6 vuotta Suomenkin valuuttana ja näyttää siltä, että eurosta on tullut joissakin tapauksissa vain markan arvoinen.
Euron arvo vajaa 6 markkaa lasketaan kyllä kahteenkin kertaan, kun sitä tienataan, mutta ostamaan kun lähdet niin huomaat karun totuuden, kahvi ennen 2 mk nyt 2 euroa, uimahalli ennen 8 mk nyt 7 euroa esimerkkejä löytyy loputtomasti ja keskusteluun voit lisäillä esimerkkejäsi vapaasti. Ole rohkea ja laita nimi listaan, Suomessa ei järjestetty kansanäänestystä eurosta, koska EU:n kannattajat eivät uskaltaneet järjestyttää.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Harri Andersson voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko taiteilijoita kouluttaa nykyistä vähemmän?