MATKAILUALAN TYÖPAIKKOJEN PUOLESTA!

Suomen hallitus ilmoitti juuri luoneensa yli 30 000 uutta työpaikkaa. Samalla se kuitenkin jätti kertomatta hävittävänsä omilla matkustusrajoituksillaan tuhansia, jopa 20 000 olemassa olevaa työpaikkaa matkailualalta. Eikö meidän matkailutyöntekijöiden työpaikoilla ole mitään merkitystä?

Erityisesti yli 72h kestäviin matkoihin kohdennettava karanteeni ja jo kerran testattujen matkailijoiden toinen testaaminen kohteessa käytännössä estävät matkailun Suomeen ja Lappiin. Lapin keskimääräinen viipymä on eurooppalaisilla asiakkailla 4,2 yötä ja suuri osa tulee viikon lomalle. Päätösten johdosta nyt myynnissä olevat lomapaketit perutaan (suuri osa on jo peruttu) eikä uusista ole tälle talvelle tietoa. Kun yritykset menevät konkurssiin, ei meille matkailualasta jopa koko perheenä elantomme saaville matkailutyöntekijöille ole enää työpaikkaa mihin palata vaikka matkustus tulevaisuudessa elpyisikin.

Vetoamme Suomen hallitukseen ja erityisesti pääministeri Sanna Mariniin, että hallitus vielä arvioisi uudelleen matkustusrajoituksista tehtyjä päätöksiä ja poistaisi karanteenivaatimuksen ja vaatimuksen jo kerran testattujen henkilöiden testaamisesta uudelleen Suomessa.
Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )