Me vaadimme uutta luotettavaa äänten laskutapaa vaaleihin

Me vaadimme että Suomen vaalitulokset eivät kulje kolmannen osapuolen Tietoenator-Tieto Oyj:n kautta. Tieto Oyj on investointipankki Goldman Sachsin omistuksessa. 

 

On paljastunut, että osa annetuista äänistä ei ole menneet kyseisille henkilöille. Tulosten mukaan esimerkiksi henkilöt joille ihmiset ovat sanoneet antaneensa äänen, ovatkin saaneet 0 ääntä.

 

Vaadimme selvitystä tähän ja uutta äänenlasku tapaa ilman tätä Tietoenator-Tieto Oyj:tä.  

 

Goldman Sachs on myös järjestänyt nykyisen Kreikan velkatilanteen ja 2.1.2015 uutisoitiin Kauppalehdessä, että Suomen valtion kassavirasto on hyväksynyt nyt Goldman Sachsin valtion viitelainojen päämarkkinatakaajaksi vuoden 2015 alusta. 

Tilanne on mielestämme erittäin huolestuttava. Ja kaiken kaikkiaan me emme pidä enää äänestystä luotettavana ja vaadimme Goldman Sachsin kanssa tehtävän yhteistyön lopetettavaksi äänten laskussa.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rebekka Kulmala voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?