MEDIAN VIHAMIELINEN AJOJAHTI PERUSSUOMALAISIA JA HEITÄ ÄÄNESTÄNEITÄ KOHTAAN ON LOPUTTAVA!

Tämän adressin tarkoitus on vastustaa ja siten lopettaa lehdistön vihamielinen ja syrjivä somekäyttäytyminen Perussuomalaisia ja heidän äänestäjiään kohtaan.

Viikkojen ajan jatkunut jokapäiväinen median ajojahti perussuomalaisia ja siten heitä äänestäneitä kohtaan on loputtava.

Demokraattisilla vaaleilla valittu hallitus ei ole ehtinyt edes aloittaa kunnolla töitään, kun media jo aloitti henkilöihin menevän ajojahdin, joka ei liity, eikä ole liittynyt hallituksessa työskentelyyn millään tavoin ja jota siivittää lisäksi median antama alusta ja palstatila samat  "arvot" omaavalle äärivihervasemmiston vihapuheelle.

Suomalaisilla on Perustuslain mukaisesti mielipide- ja sananvapaus, jota media kaksinaismoralistisesti yrittää toisilta kieltää, mutta itselleen sen suo ja käyttää sitä hyväkseen ajaessaan vihamielistä agendaansa oikeistohallitusta vastaan.

Kansan etu ja oikeus on se, että media on puolueeton poliittisesti, eikä siten luo kahtiajakoa, vihapuhetta ja syrjintää omilla alustoillaan ihmisten kesken.
Nyt tätä polittisesti puolueellista vihapuhetta ja ajojahtia on median taholta jatkunut viikkoja, eikä se edistä kenenkään etua.

Median vihamielinen toimintatapa ja ajojahti vasta aloittelevaa hallitusta kohtaan on myös syy siihen, miltä Suomen poliittinen kenttä näyttäytyy ulkomailla.
Siksi median on lopetettava Suomen maineen pilaaminen vihamielisellä poliittisella uutisoinnillaan ja keskityttävä nykypäivään, eikä jatkuvaan,  15 vuoden takaisiin rivikansalaisen kommentteihin vieraskirjassa, jota ei ole enää edes olemassa virallisesti.

HUOM! MUISTAKAA VAHVISTAA ALLEKIRJOITUKSENNE SÄHKÖPOSTISSA!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Annimari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä puhelinnumeroasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…