Adressi Turun ja Uudenmaan medihelin puolesta

Tämä adressi on tarkoitettu niille jotka ovat sitä mieltä että Suomen valtion täytyisi tukea medihelin ylläpitoa monen muun täysin turhan asian sijaan. Vaadimme ihmishenkien pelastumisen takia, että valtio laittaisi budjetistaan tarvittavat varat medihelin ylläpitoon jotta kopteri saadaan taas taivaalle pelastamaan ihmisiä.

Tavalliset kansalaisethan ne verorahat maksavat. Ja kumpihan asia ajaisi enemmän kansalaisten etua: se että juhlitaan linnan juhlissa miljoonien edestä yhden illan aikana vai se että on olemassa keino kuljettaa ilmateitse hädässä olevia ja loukkaantuneita?

Tähän astihan Turun ja Uudenmaan seudun mediheli on pysynyt ilmassa RAY:n ja muiden yritysten tuella sekä lahjoituksien kautta. Kyllähän tällainen yhteiskunnallisesti tärkeä asia kuuluisi valtiolle eikä yrityksille jotka muutenkin jo maksavat veroja valtiolle.

Otos mediheli.fi sivuilta josta löytyy lisää tietoa medihelistä.

" Vantaan Medi-Heli 01 saa keskimäärin kuusi hälytystehtävää vuorokaudessa, ja Turun Medi-Heli 02 viisi.

Joka toinen hälytyslento rahoitetaan yksityisten ihmisten, yhteisöjen ja liikelaitosten lahjoitusvaroilla. "

Jossain oli joku tutkimus ollut asiasta ja oli todettu että mediheli pelasti jonakin vuonna "varmasti" vain viisi henkeä. Ja että ei siihen kannata laittaa rahaa.
Eli voiko tämän sitten ottaa niin että hallitukselle on hävittäjät ja linnanjuhlat ja muu toissijainen tärkeämpää kuin näiden viiden ihmisen henget? jos näin on niin kyllä saa hävetä.

Adressi luovutetaan eduskunnalle syksyllä 2006 ja toivomme että asiasta käydään oikeen tosissaan keskustelua ja saadaan tulosta aikaan!

Kiitos kaikille valmiiksi!