Meluaidan rakentaminen vuolingonkadulle

Pyydämme kaupunkia rakentamaan meluaidan Vuolingonkadulle, Rahtitien ja Sannastinjoen välillä olevan omakotitaloasutuksen kohdalle. Tarvittava määrä puita meluaidan tieltä saa kaataa. 

Liikenteen aiheuttama melu on kasvanut asuinalueella merkittävästi. Melua aiheuttaa myös monet muut tekijät. Vuolingonkadulla on paljon yritystoimintaa sekä tuskun teollisuusalueella paljon toimintaa. Rahtitiellä nykyään myös erittäin kovaäänistä liiketoimintaa aiheuttaa kiinteistöhuoltoyhtiö ISS.

Meluaita hanke on ollut jo kymmenen vuoden ajan vetämässä, mutta mitään ei asialle ole vielä tehty. Nyt olisi korkea aika saada Tuskun/ Justeerinkadun asukkaiden ääni kuuluviin. 

Melu aiheuttaa vakavia terveyshaittoja ihmiselle. Melu ei ole pelkästään viihtyvyyden esteenä vaan aiheuttaa myös monia muita terveyshaittoja. Se aiheuttaa mm. stressihormonin sekä verenpaineen nousua. Se aiheuttaa myös väsymystä.

Kaupunki on aiemmin esitellyt esteitä meluaidan rakentamiselle. Näitä on mm. puiden kaatamisen aiheuttama esteettinen ongelma ja se, ettei kaikkea ääntä saada pois. Allekirjoittaneet varmasti hyväksyvät nämä seikat ja silti kannattavat meluaidan rakentamista. Tätä ei odoteta enää kymmentä vuotta.

Kiitos allekirjoittamisesta!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Vera Häkkinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?