Mika Saukkonen pois selostamosta

Jääkiekko-ottelun selostaminen ei ole helppoa.

Väitän, että kukaan tämänkään adressin allekirjoittaneista ei kykenisi siihen.

Silti, Mika Saukkosen on aika laskea mikrofoninsa ja lopettaa sinänsä kunniakas uransa. Jos vielä kerran kuulen, miten paitsiotuomio on 'hiinä ja hiinä' tai maalin jälkeen hihkaisun 'huhheijaa', joudun pahoinpitelemään itseni. 

90-luvulla emme tienneet paremmasta, oli vain Hockey Night ja Mika Saukkonen oranssissa takissaan, mutta tosiasia on, ettei tällä miehellä ole valtaosan ajasta aavistustakaan, mitä pelissä tapahtuu, ja kaikki reaktiot peliin ovat joko vääräaikaisia tai suorastaan väärin. Kun joku huitaisee vastustajaa mailalla päähän, pohtii Mika mahtoiko kyseessä olla väärä vaihto ja kun se väärä vaihto lopulta tapahtuu, pohtii Mika, oliko kyseessä maali. 

Pahinta kuitenkin on Saukkosen tapa painottaa aivan vääriä tavuja ja rytmittää lauseet aivan mielipuolisella tavalla. Tunnelmaa kohotetaan teennäisen kuuloisella innostumisella, joka yleensä ei edes vastaa pelitapahtumia.

Haluaisin sanoa, että Saukkosen Mika on vanhuudenhöperö, mutta eihän Mika vanhene. Mika Saukkonen oli samanikäinen, kun itse olin lapsi, nyt kun olen keski-ikäinen, ja luultavasti vielä kun olen eläkkeellä. 

En kuitenkaan koskaan enää halua kuulla Mika Saukkosen selostavan yhtään peliä. Jos tämä adressi ei siihen pysty, suostun kompromissiin, jossa Mika Saukkonen ei koskaan selosta yhtään Tepsin peliä.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tapio Herra voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…