Muurolan uusi päiväkoti nykyiselle tontille.

Muurolaan on suunnitteilla uusi päiväkoti jonka sijainniksi on kaavailtu peruskoulun vieressä olevan vanhan lukiorakennuksen paikalle (vanha lukiorakennus purettaisiin huonon kuntonsa vuoksi).

Valtatie 4 kulkee näköetäisyyden päässä. Valtatie 4 on luokiteltu vilkaasti liikennöidyksi tieksi  runsaan raskaanliikenteen ja henkilöauto liikenteen vuoksi. Liikenteestä tulee myös hyvin paljon melua.

Nykyinen sijainti päiväkodille on hiljaisempi ja turvallisempi. Käytössä on suuri tontti jossa lapset pääsevät harrastamaan eri ulko urheilulajeja mm. hiihtoa ja luistelua.

Helpon ja nopean siirtymisen vuoksi näitä asioita voidaan tehdä lähes päivittäin, kun esimerkiksi luistimet voidaan laittaa jo pukemisen yhteydessä jalkaan ja siitä pääseekin suoraan kentälle ilman pitkiä siirtymisiä ja aikatauluja, jotka olisivat välttämättömiä jos olisi ainoastaan koulun kaukalo käytettävissä jossa käyvät myös 1-9 luokkalaiset.

Uuden päiväkodin voisi rakentaa nykyisen päiväkotirakennuksen taakse jolloin vältyttäisiin väistötilojen hankkimiselta ja säilytettäisiin lasten mahdollisuuus harrastaa monipuolisesti eri aktiviteettejä omalla tontilla ilman pitempiä siirtymisiä. 


Susanna Alaruikka    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Susanna Alaruikka voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…