NIMIADRESSI Iisalmen käräjäoikeuden kanslian säilyttämisen puolesta

kuva_(2).JPGMe allekirjoittaneet esitämme, että tulevassa oikeusministeriön asetuksessa säilytettäisiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa Kuopion kanslian lisäksi Iisalmen kanslia.

Tätä puoltaa kanslian asia- ja henkilöstömäärä, mikä on todettu myös hallituksen esityksessä 270/2016 vp, sekä Ylä-Savon väestömäärä (54 496), etäisyys Kuopioon ja erityisesti julkisten kulkuyhteyksien puuttuminen merkittävästä osasta aluetta.

Seutukunnan ja sen monien vientiteollisuutta harjoittavien yritysten elinvoima edellyttää lisäksi ns. puolisotyöpaikkojen ja valtion palveluiden olemassaoloa.

Kanslian lakkauttaminen uhkaa myös muiden oikeudellisten palveluiden säilymistä seutukunnasta.

Ylä-Savon elinvoiman ja oikeudellisten palveluiden turvaamiseksi vetoamme Oikeusministeriin Iisalmen kanslian säilyttämisen puolesta.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kati Åhman voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?