Nokian Halimaan kalliot säästettävä virkistyskäyttöön

Päivitys 21.10.2018

Kaupunkikehityslautakunta hyväksyi kaavaluonnoksen 9.10.2018 äänin 5-4. Adressi jää kuitenkin keräämään nimiä, koska vaikutuksen mahdollisuuksia on vielä myöhemminkin. 

 

Nokian kaupunkikehityslautakunnan asialistalla on tiistaina 9.10.2018 käsittelyssä kaavaluonnos, jonka mukaisesti Halimaan kalliot tultaisiin räjäyttämään ja rakentamaan täyteen pientaloja. Alue ei ole suuren suuri, mutta aktiivisessa virkistyskäytössä ja siellä kulkee maastopyöräilijöiden ja muiden ulkoilijoiden runsaasti käyttämiä hyviä polkuja.

 

Luontoselvityksen mukaan siellä ei ole käyttöä estävää kasvillisuutta tai muuta eliöstöä ja virkistyskäytön merkitystä on hankesuunnitelmassa lähinnä vähätelty. Ainoa mahdollisuus tämän suunnitelman estämiseen on se, että lautakunnan enemmistö ymmärtää sen arvon.

Allekirjoita adressi ja anna äänesi kuulua Halimaan kallioiden virkistyskäytön puolesta.

20181007_185420.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Juha Rämälä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )