Päivähoidon nollamaksuluokkaa ei saa poistaa!


KIITOS!!


http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id74620.html

----

Hallitus aikoo poistaa päivähoitomaksujen nollamaksuluokan. Aikomus vaarantaa erityisesti yksinhuoltajien ja muiden pienituloisten talouden. Yksinhuoltajista 40% on tällä hetkellä vapautettu päivähoitomaksusta tulojen vähäisyyden takia.


Nämä ovat tulorajat tällä hetkellä:

1-2 henkeä, 918€
3 henkeä, 1132€
4 henkeä, 1344€

Miten hallitus kuvittelee näistä tuloista maksettavan päivähoitomaksua? Yhden vanhemman perheiden lisääntyvä köyhyys on vakava ongelma, jonka ratkaiseminen vaatii nollamaksuluokan säilyttämistä ja yksinhuoltajien päivähoitomaksujen alentamista kauttaaltaan.

Yksinhuoltajilla on jo nyt vaikeuksia työllistyä tai päästä koulutukseen, päivähoitomaksujen korottaminen ajaa pienituloiset perheet entistä suurempiin ongelmiin.

Allekirjoittaneet vastustavat nollamaksuluokan poistoa ja vaativat päivähoitomaksujen tarkastamista pienituloisten perheiden kohdalla.

---

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tiina Kaarela voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?