Nuorisotyöntekijä Minna takaisin Tikkurilan alueen katunuorisotyöhön.

Nuorisotyöntekijä Minna takaisin Tikkurilan alueen katunuorisotyöhön. Nuoret haluavat nuorisotyöntekijä Minnan takaisin töihin Tikkurilan asemalle ja Tikkurilan aseman seudulle sekä yleisesti Tikkurilan alueelle.

Minna on ollut suuri tuki ja turva alueen nuorille, sekä työntekijöille aina kun on ollut tarve. Hän on auttanut kaikenlaisissa ongelmatilanteissa, oikeudenkäynneistä sosiaaliseen vahvistamiseen ja henkiseen ja fyysiseen voimavaran tukemiseen.

Minnalle on syntynyt ’äiti’ rooli nuorten kasvua tukien. Hän on myös rakentavasti saanut luotua luottamuksen ja turvallisuuden tunteen nuorten ja itsensä välille. Minna on myös vuosien aikana toiminut nuorten sanansaattajana sekä selvittänyt lukuisia nuorten ja viranomaisten välisiä kiistoja.

Minna tunnetaan Tikkurilan asemasta johtuen ympäri Suomea ja hänellä on todella laajat viranomais- ja yhteistyöverkostot, joita hän on hyödyntänyt tehokkaasti nuorten asioissa ja niiden loppuun viemisessä.

Nuoria ja työntekijöitä ei ole kuultu, kun Minnan siirrosta muihin työtehtäviin on päätetty. Nuoriso toivoo että heitä kuultaisiin näissäkin asioissa.

  8 § Nuorten osallistuminen ja kuuleminen Nuorille tulee järjestää mahdollisuus osallistua paikallista ja alueellista nuorisotyötä ja -politiikkaa koskevien asioiden käsittelyyn. Lisäksi nuoria on kuultava heitä koskevissa asioissa  

Tällä adressilla vaadimme että päättäjät miettivät uudelleen Minnan siirtämistä  ja siirtävät Minnan takaisin Tikkurilan asemalle ja aseman seudulle nuorisotyöhön, jossa Minnan paikka on.  

Allekirjoita tämä adressi

Täytä alla oleva lomake allekirjoittaaksesi tämän adressin, jonka on laatinut Jenni Heinlahti. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?