Nyrkkitappelu Kajaaniin 2023

Suomipunk on ilahduttanut Suomen kansaa jo 1970-luvulta asti. Nykypäivän suomipunk-nimien kärkikastiin kuuluva Nyrkkitappelu ei sen sijaan ole ilahduttanut Kajaanin kansaa vielä kertaakaan, vaikka bändi onkin keikkaillut aktiivisesti ympäri muuta Suomea jo yli kymmenen vuotta. Tämän adressin myötä yritämme osoittaa, että kysyntää kyllä olisi!

Spotifyssa Nyrkkitappelua kuuntelee noin Kajaanin väestön verran ihmisiä joka kuukausi. Kajaanin väestö 2022: 36570 hlö, Nyrkkitappelun kuuntelijat kuukausittain: 37300 hlö. Luvut eivät täysin täsmää, koska bändillä on muutama fani myös muissa kaupungeissa. Annettakoon lupa heillekin nauttia bändin musiikista kyseisen suoratoistopalvelun kautta.

Nyrkkitappelun musiikilla on ollut tietysti myös suuri vaikutus kajaanilaisiin. Bändin kuunnelluin biisi "Tekis mieli ryöstää Siwa" kertoo entisestä Teppanan Siwasta, joka biisin suosion myötä ryöstettiin tyhjäksi ja on sittemmin palvellut ainoastaan graffiteja maalailevaa nuorisoa. "En haluu kuulla sun typeriä mielipiteitä" -kappaleella oli valitettava suora vaikutus Koti-Kajaanin jakelun siirtymiseen kaksipäiväisestä yksipäiväiseen. Me jotkut olisi vielä jaksettu kuunnella Kuuloluurin mielipiteitä... "Tää hetki saa mut pian aivovaurioon" sen sijaan joudutti Kajaanin uuden Keskussairaalan rakennusprojektia. Kiitos Nyrkkitappelun, saamme nykyään nauttia ensiluokkaisesta terveydenhuollosta upouusissa tiloissa.

Näin paljon ja syvästi Kajaaniin ja kajaanilaisiin vaikuttanut yhtye ansaitsee paikkansa Kajaanin Hall of Famessa. Sen rakentumista odotellessa on kuitenkin tärkeämpää saada heidät esiintymään Kajaaniin paikan päälle. Koska yleisöryntäys tulee luonnollisestikin olemaan valtaisa (n. 36570 henkilöä plus muualta maakunnasta paikalle vaeltavat fanit), pyydämme teitä täyttämään tähän adressiin nimenne, mikäli haluatte saapua paikalle todistamaan tämän kaikkien aikojen punk-spektaakkelin. Näin voimme jo etukäteen varautua varaamaan tarpeeksi suuren tilan keikan järjestämiseen.

Kun adressissa on tarpeeksi nimiä, toimitamme sen Kajaanin kulttuurielämän rock-musiikkijaoston korkeimmalle taholle. Eli ainakin Kajaanin Rock House Kulmaan, josta löytyisivät Nyrkkitappelun esiintymiselle välttämättömät lava, laitteistot ja jääkylmät juomat. 

Aika on nyt, ole sinäkin mukana. Ei odoteta enää toista kymmentä vuotta. #NyrkkitappeluKajaaniin2023. 

Kiitos tuestasi.

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Naisbasisti voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…