Ei enää ohuen ohuita leikkeleitä

Olemme kyllästyneitä eri valmistajien ohuen ohuisiin leikkeleviipaleisiin! Nykyään kauppojen hyllyllä ei muita tahdo ollakaan, tai ainakin niitä saa etsiä kauan. Kaikki suosituimmat maut on leikattu ohuen ohuiksi, joten jos haluaa syödä parhaita makuja, joutuu tinkimään leikkeleen paksuudesta. Totta kai niitä sitten myydään paljon. Minkä takia kaikki menevät tähän halpaan?

Ensin leikkeleille on kehitetty kätevä pöytärasia, jonka voi sulkea. Sitten sinne on pistetty näitä ohuen ohuita viipaleita. Kun tartut ensimmäiseen kulmaan, leikkele joko repeää tai sitten se osoittautuukin pohjimmaiseksi meneväksi ja koko leikkeleköntti nousee rasiasta ja kätevä pöytärasia pompsahtaa kokonaan auki eikä ole enää ollenkaan kätevä!

Missä ovat paksun paksut viipaleet? Emme me tahdo taistella leikkeleen kanssa pitkään jotta saisimme sen suunnilleen ehjänä leivällemme. Tahdomme saada leipämme syötävään kuntoon nopeammin ja siistimmin. Valmistajat, tehkää loppu tästä naurettavasta ohuenohuesta pelleilystä ja tehkää oikeita leikkeleitä! Me tahdomme ostaa niitä, ja vain ja ainoastaan niitä! Emme ohuen ohuita leikkeleitä!