Oikeuksia eläimille!

tällä adressilla siis vaadin vähän oikeuksia eläimille. Järkytyin suunnattomasti katsottuani netissä videon Kiinalaisista turkisfarmeista. Videossa eläimiltä revittiin turkki, kun eläin vielä eli. Kysymys siis kuuluu: Onko oikein että esim. eläinkokeissa eläimeen viilletään syvä haava ja siihen pursutetaan shampoota? Vastaus on ei. Mielestäni ihmisten on eläinten käsittelyssä ajateltava, että eläinkin on elävä olento niinkuin me ihmiset. Ajattelin ehkä luovuttaa tämän adressin jonnekkin sitten kun siinä on noin 1000 allekirjoitusta. Jos tämä teksti ei vielä riittänyt siihen että allekirjoittaisit, katsoppa video osoitteessa www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm&speed=_medS
No...ei muuta.. toivottavasti allekirjoitat!
//Lilja K.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lilja Kokkola voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko bensaveroa laskea?