Oleskelulupa iäkkäälle pariskunnalle

IMG_5057.jpeg

Hyvät kaikki,

Haluan tuoda esille vanhan pariskunnan tarinan, joka on joutunut vaikeaan tilanteeseen. Heidän nimensä on Hasan Ali Saleh Al-Dulaimi ja Amenah Abdulwahhab Ahmed Al-Zobaie. He ovat lähtöisin Irakista, maasta jossa jatkuu pitkäaikaiset konfliktit ja levottomuudet. Irakissa rauha on kaukainen haave, ja turvallisen elämän rakentaminen siellä on lähes mahdotonta. He odottavat Suomessa jo kohta 10v ilman mitään tulevaisuutta. Tietämättömyys on tuhonnut heidät hiljattain. Heidän fyysinen ja henkinen kunto on mennyt pilalle ja arvet kasvaneet sydämessä. Heillä on joka päivä pelko, että pitäisi jättää kaiken taakse ja palata takaisin Irakin. Heillä ei ole ketään tai mitään siellä. Heidän kaksi poika sekä vastasyntynyt ja syntymässä oleva lapsenlapsi on täällä. Se on julmuutta, pakottaa heidät pois. Nämä vuodet riitti ja pitäisi antaa heille mahdollisuus.

Nämä kaksi ihmistä ovat kokeneet enemmän kuin kukaan ansaitsisi. He ovat pyytäneet turvapaikkaa Suomesta, etsien rauhaa ja turvaa, mutta valitettavasti heille ei myönnetty tätä mahdollisuutta. On tärkeää ymmärtää, että jokaisella on oikeus elää turvallisessa ympäristössä ja paeta konfliktien keskeltä.

Irakin tilanne on edelleen monimutkainen, ja maassa on ollut haasteita poliittisesti ja turvallisuuden osalta. Maan eri uskonnolliset ja etniset ryhmät ovat olleet osallisina konflikteissa, jotka vaikuttavat maan tilanteeseen. Turvallisuusasiat ja poliittiset kysymykset vaikuttavat yhä Irakin arkeen.
Irakin turvattomuutta osoittavat esimerkiksi jatkuvat konfliktit, väkivaltaiset tapahtumat ja levottomuudet eri alueilla maassa. Turvattomuus ilmenee myös esimerkiksi terrori-iskuina ja aseellisina yhteenottoina eri ryhmien välillä. Turvattomuus vaikuttaa ihmisten arkeen ja elämänlaatuun maassa.

Toivon, että voimme avata sydämemme ja ovet näille vanhoille sieluille, jotka etsivät vain rauhaa ja turvaa. He ansaitsevat mahdollisuuden elää arvokasta elämää ilman pelkoa ja levottomuutta.

Kiitos, että kuuntelitte näiden pariskuntien tarinaa ja toivottavasti voimme yhdessä taistella oikeudenmukaisuuden puolesta.


 

Tässä on vahvat lait, jotka ovat heidän puolella:

1. **Suomen ulkomaalaislaki (301/2004)** - tämä laki suojelee ulkomaalaisten ihmisoikeuksia Suomessa, etenkin terveyden ja turvallisuuden osalta.
2. **Suomen perustuslain 6 §** - joka takaa jokaiselle oikeuden inhimilliseen kohteluun ja henkilökohtaisen arvon kunnioittamiseen.
3. **Euroopan ihmisoikeussopimuksen 9 artikla** – tämä artikla kieltää ihmisten palauttamisen paikkaan, jossa heitä voi kohdata epäinhimillinen tai halventava kohtelu.

Allekirjoitta ihmisyyden puolesta! 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että Maryam Azizi näkee kaikki tällä lomakkeella antamani tiedot.

Emme näytä postinumeroasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä puhelinnumeroasi julkisesti verkossa.


Annan suostumukseni siihen, että tällä lomakkeella antamiani tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…