Onnibussin eli Koiviston Auton linja-autot valtatiellä 4 pysähtykööt Heinolassa

Me allekirjoittaneet pyydämme Koiviston Autoa eli Onnibussia lisäämään valtatietä 4 kulkeville linja-autovuoroilleen tarvittaessa tehtävän pysähdyksen Heinolan keskustaajaamassa niin, että näille vuoroille voisi ostaa lipun myös Heinolaan/Heinolasta. (Tämä pysähdys voisi olla joko Heinolan keskustassa Kaivokadulla tai Teboil Tähtihovilla, kuten Onnibussin alkuaikoina.)

Perustelut:

Valtatiellä 4 Lahti – Jyväskylä -välillä on 15 linja-autovuoroa, jotka kulkevat vähintään kuutena päivänä viikossa. Näistä vain kolme pysähtyy Heinolan keskustassa (V. Alamäki aamuyöllä klo 3.40, OnniBus FLEX F40 klo 17.15 ja Savonlinja klo 18.05). Kaikki muut Onnibus-vuorot (12 kpl) ajavat pysähtymättä moottoritietä Heinolan keskustaajaman läpi.

Vastaavasti valtatiellä 4 Jyväskylä – Lahti -välillä on 20 linja-autovuoroa, jotka kulkevat vähintään kahtena päivänä viikossa. Näistä vain kuusi pysähtyy Heinolan keskustassa: kolme aamuyöllä (V. Alamäki  klo 3.05, OnniBus FLEX F40 klo 3.20, Kasilinja klo 4.20 Ti – L), kaksi aamupäivällä (OnniBus FLEX F40 klo 11.10, Savonlinja klo 11.55) ja vuorokauden viimeinen klo 14.40 (OnniBus FLEX F40). Kaikki muut Onnibus-vuorot (14 kpl) ajavat pysähtymättä moottoritietä Heinolan keskustaajaman läpi.

Joukkoliikenneyhteydet Heinola – Hartola/Jyväskylä -välillä ovat siis kovin huonot:  tätä väliä kulkiessa henkilöauto on nyt ylivoimainen vaihtoehto. Vastaavasti myös Heinola – Oulu – Heinola -välillä joukkoliikenneyhteydet ovat nyt hankalat. Linja-autoyhteyksiä Heinolasta pohjoiseen on siis tarpeen parantaa! Pysähdysmahdollisuus Heinolassa valtatien 4 linja-autovuoroille parantaisi myös Heinola – Lahti – Helsinki -välin yhteyksiä, jotka nekin ovat harventuneet erittäin paljon viime vuosina.

Tämän adressin tekijä tiedottaa Koiviston Autolle ja Onnibussille nimien kertymisestä tähän adressiin. Ottamalla yhteyttä adressin tekijään, voi ehdottaa mille linja-autovuoroille ainakin pysähdysmahdollisuus Heinolassa olisi tarpeen: välitetään tiedoksi Koiviston Autolle ja Onnibussille. [Toki näitä ehdotuksia kannattaa tehdä suoraankin Onnibussin / Koiviston Auton yhteydenottolomakkeilla (www.onnibus.com > Yhteystiedot / www.koivistonauto.fi > Ota yhteyttä > Yhteydenottolomake) tai sähköpostiosoitteeseen info@onnibus.com ja Koiviston Auton vastuuhenkilöille (toimitusjohtaja mikko.markkula@kabus.fi, kehityspäällikkö hannu.rantakomi@kabus.fi, liikennepäällikkö vesa.pokkinen@kabus.fi).]

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kai Virtanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…