OUNASVAARAN PERUSKOULUUN MUUTOKSIA

Adressini tarkoituksena on, että Rovaniemen Ounasvaaran peruskoulun muutamat perusasiat saataisiin kuntoon.

Korjattavia asioita ovat mm seuraavat;

- Pakkasraja laskettaisiin -20⁰.

- Koulun mittari siirrettäisiin opettajanhuoneen ikkunan välistä ULOS, jottei se näytä vääriä lukemia sillä on todella outoa laittaa LAPSET paleltumaan ulos -27⁰ pakkasilla vain, koska mittari näyttää vähemmän.

- Vanhemmilla ihmisillä on paljon isompi riski tartuttaa koronavirusta, joten kysymys kuuluu: miksi 6-16v oppilaat laitetaan ulos, kun samaan aikaan yli 20 vuotiaat opettajat ovat ilman turvavälejä opettajanhuoneessa yhdessä sumpussa kahvittelemassa.

- Mielestäni jos tilanne vaatii sen, että oppilaat käsketään ulos, kyllä samojen sääntöjen pitäisi myös opettajia sekä rehtoria koskea. Ja kyllä aikuisetkin raitista ilmaa tarvitsevat ihan yhtä lailla, oli korona tai ei.

- Koronavirusta ei voi käyttää kaikkeen tekosyynä. Se on todella epäkypsää alkaa sanomaan ettet voisi vaikka syödä 15 minuuttia pidempään "koska korona".

- Korona ei myöskään vaikuta onko sisä- vai ulkovälkät. Itseasiassa korona tarttuu helpommin, kun olemme ulkovälkällä monen ihmisen kasoissa saman katoksen alla kuin että olisimme sisällä metrin parin välein toisistamme vähintään ja todella pienissä ryhmissä-parin ihmisen kanssa.

- Muutamien opettajien asenne oppilaita kohtaan voisi todellakin olla kunnioittavampaa. Ei ole soveliasta alkaa huutamaan ilman minkäänlaista perustetta oppilaalle eikä kiroilu oppilaille ole ammattimaista.

- Jos ulkovälkät jatkuvat, on todella töykeää alkaa patistamaan oppilaita ulos niin ettei edes ulkovaatteita kerkeä pukemaan ja sitten valitetaan kun takkia ei ole kerennyt pukea, vaikka se on täysin opettajien patistamisen syytä.

- Koronatilanne kun yhä vallitsee ja tälläkin hetkellä Rovaniemen tilanne on taas kiihtymisvaiheessa, pitäisi saada paremmat rajoitteet. Esimerkiksi oppilaiden pitäisi syödä luokassa, porrastetut välitunnit tai välitunnit sisällä ja että opettajat huolehtisivat oppilaiden käsienpesusta sekä siitä, että oppilaat eivät rynni sisälle yhtenä joukkona vaan vahtisivat ovella jotta saataisiin siisti jono koronan välttämiseksi.

- On todella outoa, että oppilaille valitetaan pienimmistäkin koronarajoitteiden rikkomisesta samaan aikaan kun opettajat eivät noudata niitä juuri ollenkaan.

- Jos opettajat käskevät oppilaiden käydä vessassa ulkovälkillä, mutta eivät päästä siltikään vessaan välituntisin niin onhan se aika erikoista.


Ella-Reeta Huusko    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ella-Reeta Huusko voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…