Päiväsairaala2 on pidettävä toiminnassa

Oikeus vaikuttavaan täsmähoitoon.

Lamasäästöt uhkaavat lakkauttaa Tampereen päiväsairaala 2:n. Sairaala on tarkoitettu aikaisemmin hoitamattomana pidetyn persoonallisuushäiriön hoitoon.
Potilaat kärsivät vaikea-asteisesta tunne-elämän ja identiteetin häiriöstä. Sairaalassa on kehitetty täsmähoito ao.häiriöön. Hoidon kerrannaisvaikutusten ansiosta hoito vähintäänkin maksaa itsensä takaisin lasten huostaanottojen ja uusiutuvien sairaalajaksojen jäädessä pois, inhimillisen kärsimyksen lievittymisestä puhumattakaan. Perinteinen psykiatrinen avohoito ei tähänkään asti ole riittänyt näille asiakkaille hoidoksi! Tällainen lamasäästö tulisi monin tavoin kalliimmaksi ja henkisesti maksajiksi pääsisivät hoitamattomien lapset ja läheiset. Useat potilaat voivat palata myös yhteiskunnan veronmaksajiksi, mikä hoidotta olisi mahdotonta.
Yhteys sivuille, joista saa tarkempaa tietoa hoidosta : www.jormatahka.com
Tietoa ja kommentteja lisää : GOOGLE: hakusanoina "mielenterveyden hoidosta repivä riita".

Laman maksajiksi ei pidä päästää vaikeasti sairaita, heidän lapsiaan ja läheisiään. Meillä on oikeus tasokkaaseen hoitoon, kun sellainen vihdoinkin on luotu. Se tulee myös rahana maksamaan itsensä takaisin yhteiskunnalle.

Nimiä kerätään adressiin ma 14.9.2009 asti ja adressi luovutetaan kaupungin päättävien elimien tietoon ennen budjetin lukkoonlyömistä.

Adressi on tulostettu ja saatettu Tampereen kaupungin terveyttä ja toimintakykyä edistävien palvelujen lautakunnalle ja kaupunginvaltuustolle tiedoksi 15.09.2009.

ADRESSI ON SULJETTU: KIITOS ALLEKIRJOITTANEILLE!Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?