Päivi Nerg vastuuseen valehtelusta julkisesti koko kansalle

Päivi Nerg toimi sisäministeriön kansliapäällikkönä, kun massiivinen siirtolaisinvaasio kohdistui Suomen länsi-rajalle vuonna 2015, ja siitä eteenpäin vuoteen 2017.
Tämän ajanjakson aikana Päivi Nerg on valehdellut julkisesti, että hänellä ja viranomaisilla olisi ollut tiedossa maahan laskettujen, ja suoraan siviiliväestön sekaan ohjattujen länsirajalla, turvapaikkaa vaatineiden henkilöllisyys.
Jo silloin oli yleisesti tiedossa, että joukossa oli mm. tuntematon määrä sotarikoksiin syyllistyneitä henkilöitä.

Sisäministeriön kansliapäälliköllä on tiedottamisvelvollisuus sisäministerille.
Virkamiehiltä edellytetään riittävää ammattitaitoa hoitaa heille määrätyt tehtävät Suomen lakien mukaisesti.
Kansanedustajilta edellytetään ainoastaan, että he noudattavat tehtävissään perustuslakia ja puhuvat totta.
Kansliapäällikön tehtävänä on tukea ministeriä sillä omalla ammattitaidollaan koko ministeriön kaikkien eri osastojen esimiehen ominaisuudessa.

Mikään laki tai kansainvälinen sopimus Suomessa tai maailmassa ei velvoita Suomea valtiona päästämään maan rajojen sisäpuolelle yhtäkään vailla asianmukaisia henkilötietoasiakirjoja matkustavaa henkilöä.

Päivi Nerg pitää saattaa vastuuseen tekemistään virheistä ja allekirjoittamalla tämän adressin annat tukesi asiasta jo tehdyille kanteluille, jotta ne etenesivät syyteharkintaan asti.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Christina Lund voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lakko-oikeutta rajoittaa?