Pakkopalautukset Afganistaniin lopetettava

Suomi palauttaa ihmisiä vainoon, kidutukseen ja kuolemaan. Näin rikomme allekirjoittamaamme kansainvälistä ihmisoikeussopimusta. Jokapäivä Afganistanissa kuolee pommiräjähdyksissä ihmisiä terrorismin uhreina. Ulkoministeriö ei suosittele matkustamista maailman vaarallisimpaan maahan.

Neljä vuotta sitten maahamme tuli turvapaikanhakijoita tuosta maasta. Olemme kouluttaneet heitä kielen  oppimiseen ja eri ammatteihin. Useilla heistä on vakituiset työpaikat. Suomi tarvitsee työntekijöitä ja veronmaksajia.

Silti poliisi kerää heitä työpaikoilta ja kouluista palauttaakseen maahan, jossa monet eivät ole koskaan asuneet, sillä he ovat jo aiemmin paenneet, esim. Iraniin. Haluamme, että Suomi lopettaa palautukset.

Vetoamme tasa-arvoiseen ihmisoikeuteen ja vaadimme pikaista päätöstä lopettaa palautuslennot. Lisäksi Vaadimme Vallitsevan lain mahdollistamana muukalaispassin myöntämistä afganistanilaisille turvapaikanhakijoille heidän hakiessaan muita oleskelulupia, kuten työntekijän ja opiskelijan oleskelulupa, oleskelulupa Suomessa suoritetun tutkinnon tai perhesiteen perusteella.


Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö Suomen myöntää Edward Snowdenille turvapaikka?