Parempi joukkoliikenne Rovaniemelle

Rovaniemen paikallisliikenne uudistui vuonna 2018. Uudistus toi mukanaan hyviä asioita, kuten Waltti-matkakorttijärjestelmän sekä mahdollisuuden maksaa pankkikortilla.

Kuitenkin monet ovat kokeneet ettei uudistus muutoin ole juurikaan parantanut joukkoliikennettä. Monien mielestä vuoroja saisi lisätä ja hinnat ovat kalliita palvelun tasoon nähden.

Esimerkiksi Rovaniemen Ounasrinteeltä kulkeva bussiliikenne on vilkkaimpia. Kuitenkin esim. iltavuoroja ei ole, edes viikonloppuisin, perusteluna että matkustajia näille ei muka olisi. Samoin esimerkiksi sunnuntaina ensimmäinen bussi Ounasrinteeltä lähtee vasta klo 12.30. Myös erityistapahtumat voisi huomioida lisävuoroilla (juhannustapahtumat, tivoli, sirkus yms). 

Hinnat ovat myös kalliita. On melkoista riistoa että mm. työttömienkin pitää maksaa bussikortista yli 50e kuukaudelta. 

Rovaniemen on aika muuttua modernimpaan suuntaan joukkoliikenteen osalta. Kaupungissa on paljon nuoria opiskelemassa ja turisteja, ja pysyvillekin paikallisille sujuva bussiliikenne on tarpeen. Käyttäjiä varmasti löytyisi kun ihmiset huomaisivat että busseilla pääsee sujuvasti liikkumaan ja matkustaminen on sopivan hintaista. Monelle myös oman auton käyttäminen ei ole vaihtoehto, tuntuu että usein unohtuu se että Lapissakin asuu autottomia ihmisiä. 

Tähän adressiin kerätään nimiä niiltä jotka haluavat Rovaniemelle sujuvamman joukkoliikenteen: paremmat hinnat, sekä enemmän vuoroja, myös aamu/ilta-aikaan sekä erikoistapahtumiin liittyen. Adressi toimitetaan Rovaniemen kaupungin Linkkari-joukkoliikennepalvelulle. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tanja Tuovinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko ruotsin opiskelun olla vapaaehtoista?