Pelastetaan Myllymäen koulu – sano EI lasten lähikoulun lakkauttamiselle ja jättikoululle!

Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee Myllymäen koulun lakkauttamista. Myllymäen koulu tulee säilyttää, koska se on turvallinen, yhteisöllinen ja terve koulu lähellä lapsia.

Kaupungin suunnitelmana on ”säästää" yhdistämällä Myllymäen koulu Seminaarin kouluun, jolloin Seminaarin koulusta muodostuisi yli tuhannen oppilaan laitos. Seminaarin koulu toimii liian suurissa ja kalliissa vuokratiloissa, joita joudutaan jatkuvasti remontoimaan sisäilmaongelmien takia. Myllymäen koulun lakkautus vaikeuttaisi perheiden arkea ja muuttaisi oppilaiden koulumatkan turvattomammaksi. Kankaantakaa osan koulumatka pitenisi yli kolmeen kilometriin. Suuri osa lapsista tuotaisiin Seminaarin koululle autokyydeillä, mikä aiheuttaisi lisää riskejä Seminaarin koulun jo ennestään ruuhkaiseen saattoliikenteeseen.

Myllymäen koulu on toiminut Hämeenlinnassa historiallisesti arvokkaissa rakennuksissa yli sata vuotta. Koulussa on noin 260 oppilasta pääasiassa Myllymäen, Kankaantaustan ja Kaurialan alueilta. Alueen lapsimäärä kasvaa sekä käynnissä olevan sukupolvenvaihdoksen että alueen täydennysrakentamisen takia. Kaikki halukkaat eivät edes sovi suosittuun, sisäilmaltaan ja yhteishengeltään terveeseen kouluun. Myllymäen koulu tarjoaa rauhallisen ympäristön oppimiseen myös niille muiden koulujen oppilaille, jotka eivät pysty opiskelemaan isoissa yksiköissä tai ovat altistuneet huonolle sisäilmalle. Sopivan kokoisessa koulussa opettajat ja oppilaat tuntevat toisensa, ja mahdollisiin kiusaamisiinkin on helppo puuttua. Koulu on myös alueen asukkaille tärkeä kohtaamis- ja harrastuspaikka. Myllymäen koulu on suurin vetovoimatekijä alueelle muuttaville lapsiperheille!

Allekirjoita adressi ja anna tukesi Myllymäen koululle, jotta terve, kotoisa ja lapselle sopivan kokoinen koulu saisi jatkaa toimintaansa!

Allekirjoittamalla adressin annan suostumukseni sille, että adressin tekijä Pauliina Kauppinen voi luovuttaa ja julkistaa tällä adressilla antamani tiedot Hämeenlinnan kaupungille asian käsittelyä ja päätöksentekoa varten.


Pauliina Kauppinen (Pro Myllymäki)    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Pauliina Kauppinen (Pro Myllymäki) voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…