Pelastetaan PikkuSaimaa!

Missä muualla Suomessa kaupungin uimahalli on kauniimmalla paikalla kuin Savonlinnassa – etelärannalla ison Saimaan äärellä, usein auringonvalossa kylpemässä? Keskellä luontoa ja samalla keskellä kaupunkia on kaupunkilaisten ahkerasti käyttämä vesikeidas: talvella pääsee helposti avantoon, kesällä järveen pulahtamaan.

Kaikki tämä on nyt uhattuna. Halli aiotaan purkaa, koska remontti on kuulemma liian kallis. Uusi halli aiotaan rakentaa metsän keskelle jäähallin takamaille ja nykyisen uimahallin paikalle suunnitellaan ties monettako hotellia loma-asumista varten.

Ketkä tulevat enää Savonlinnaan kaupunkilomaa viettämään, jos kaupungin ikiomia matkailuvaltteja yksi toisensa jälkeen korvataan kasvottomilla joka paikan loma-asunnoilla ja hotelleilla? Ja missä kaupunkilaiset viettävät itse vapaa-aikaansa (paitsi keinovalon valaisemissa halleissa), kun viimeisetkin luonnonläheiset puistot kaupunkialueelta hävitetään?

Nykyinen uimahalli pitää ja kannattaakin remontoida. Samalla voidaan luoda kaunis puisto uimarantoineen ja -koppeineen, tenniskenttineen ja minigolfeineen kaikkien kaupunkilaisten sekä tätä harvinaisen kauniissa paikassa olevaa hallia jo nyt ihailevien vieraiden käyttöön.

Pelastetaan PikkuSaimaa!

Allekirjoita tämä adressi


TAI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista sivustollamme. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Facebook
Kannatatko sukupuolikiintiöitä?