peliyhteisoaapeli

Hei,

kiitos, että lähdit tukemaan hyvän asian puolesta.

Allekirjoituksia tuli 146 ja eri ip-osoitteista niitä oli 120. Allekirjoittaneiden määrä oli hyvä, koska yhteisö on niin pieni.

Adressi on ollut nyt kuukauden auki, joten suljen sen tänään ja laitan tietoa asianomaisille tahoille eteenpäin.

 

Kiittäen Taika

 

Peliyhteisö Aapeli on mennyt huolestuttavaan suuntaan ja monet pelaajat haluavat saada itselleen rauhallisen pelipaikan. Pelipaikan missä ei tarvitse pelätä uhkailua, mustamaalaamista tai kiusaamista. Nuoremmat pelaajat joutuvat lähtemään palvelusta pois vanhempien pelaajien rivojen puheitten vuoksi, koska eivät suostu hyppimään heidän pillinsä mukaan. Monet pelaajat ovat yksinkertaisesti kyllästyneet siihen, että asioihin ei puututa vaan kiusaajat saavat mellestää mielin määrin, vaikka rikkovat useasti käytöksellään myös lakia.

Tätä toisten pelaajien kiusaamista on tapahtunut jo monta vuotta, mutta ylläpito kehoittaa ottamaan yhteyttä nettipoliisiin. Haluavatko he pestä kätensä vai mistä on oikein kysymys?

Tämä adressi on niitä varten, jotka haluavat herättää ylläpidon sekä peliyhteisön johtoryhmän toimimaan rauhallisen peliyhteisön puolesta ja ottamaan vastuuta luomastaan palvelusta.