PERHONEN - NUORTEN MIELENTERVEYSONGELMAT JA ITSEMURHAT

Tämän adressin tarkoitus on herättää eduskunta antamaan todellista tukea pahoinvoinnin ennaltaehkäisyyn ja riittävää pääomaa mielenterveystyön kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Adressi tullaan luovuttamaan Peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonille.

PERHOSEN TARINA LYHYESTI – Delphine oli herkkä nuori nainen, joka halusi olla paljon, antaa paljon, mutta hänelle ei suotu siihen mahdollisuutta.  Hän pyysi päästä hoitoon, kun tunsi itsensä liian heikoksi.  Hän halusi suljetulle osastolle hetkeksi suojaan.  Lääkärit eivät kuunnellet häntä.  He eivät uskoneet hänen tuskansa suuruutta ja pelkonsa syvyyttä, vaan kietäytyivät auttamasta.  Luoja otti Perhosen siipiensä suojaan.  Äiti ja pikkusisko löysivät Delphinen kuolleena kotoaan. Voit lukea Sunnuntaisuomalaisessa 27.5.2012 julkaistun lehtiartikkelin kokonaisuudessa tästä osoitteesta:www.facebook.com/groups/268914619886666/doc/273768132734648/

MIETI millaiset päättävässä asemassa olevat toimijat syöttävät tälle syövän tavoin vaaralliselle taudille kasvuvoimaa?  Ketkä meistä tukevat tai antavat hiljaisen hyväksymisensä rakenteille, joiden tuotokset aiheuttavat suurta kärsimystä nuorelle herkälle ihmiselle? Hän menettää mahdollisuudet uskoa turvalliseen tulevaisuuteen, elämään ja yleensä mihinkään, saaden hänet lopulta päättämään päivänsä. – Arvokas elämä päättyy lähimpien mittaamattomaksi suruksi ja meidän kaikkien suureksi vahingoksi aivan liian usein.

VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS AIKAMME TUHOAVIN TAUTI ETENEE SUUNNATTOMALLA VOIMALLA. – ÄLÄ ANNA SEN ENÄÄ LEVITÄ.  TULE KANSSAMME JA TOIMI.  ALLEKIRJOITA TÄMÄ TÄRKEÄ ADRESSI JA VIE SANAA ETEENPÄIN.


Tilastoa itsemurhien määrästä ja taloudellisista menetyksistä seuraavasta linkistä:

http://www.surunauha.net/puhevuor.html

 

Mimosa Helander ja Lauri Kojo

 

 


Mimosa Helander ja Lauri Kojo    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mimosa Helander ja Lauri Kojo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö perintövero poistaa?