Portti tarhan pihalta metsikköön ja metsikön säilyttäminen

FDB801A0-9077-48BC-9008-0F44A37D9D90.jpeg0A8908A6-A716-4AF2-A1CD-919C91A4D08E.jpegPostipuiston päiväkodin lasten tulee saada turvallinen kulkureitti tarhan edustalla olevaan metsikköön. 
Metsikkö puineen monipuolistaisi lasten leikkimismahdollisuuksia pihaulkoilujen yhteydessä, sekä vahvistaisi lasten luontoyhteyttä. Metsikköön pääsy on myös ohjaajien ja opettajien toive, jotta he voisivat ohjata lapsia monipuolisempaan ulkoiluun ja toimintaan.
Metsikköön tulee olla pääsy suoraan päiväkodin pihalta, jotta tarhan opettajat ja ohjaajat voivat viedä lapset sinne turvallisesti ja helposti. Tämän hetkinen kulkureitti metsikköön on liian hankala. Sinne on tällä hetkellä pääsy vain viereisen koulun pihalta, eikä aikuisia ole aina tarpeeksi paikalla turvaamaan sujuvaa siirtymistä sinne.

Me Postipuistolaiset haluamme myös suojella kyseisen metsikön niin, ettei siitä kaadeta puita tulevan koulu-, ja päiväkotirakennuksen tieltä, vaan että nämä kauniit ja arvokkaat, vuosikymmeniä vanhat männyt saavat pysyä osana Postipuiston maisemaa ja luontaista ympäristöä.

 


Aino El Solh, Postipuistolainen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Aino El Solh, Postipuistolainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…