Posti parantakoon tapojaan!

Postin asiakaspalvelun ja postinkuljetuksen laatu on Suomessa luvattoman ala-arvoista. Haja-asutusalueilla postin tuominen lähemmäs kuin useiden kilometrien päässä postinsaajasta olevaan postilaatikkoryhmään on lisämaksullistettu. Kerrostaloissa, joissa posteljooni sentään vielä tuo postin asuntojen ovissa olevista luukuista, postia jää luukkuihin puolitiehen, postia jaetaan vääriin osoitteisiin tai hukkuu. Pakettien kulkuaika on moninkertainen luvattuun verrattuna. Kirje saattaa olla matkalla jopa useita vuosia tulematta koskaan perille. Tästä aiheutuu ihan oikeasti, että asiakkaiden laskut eivät ole perillä maksajilla eräpäivinä. Seurauksina on esimerkiksi ajoneuvoveron tapauksessa että maksamaton vero johtaa sen auton joutumiseen ajokieltoon jota huonon postinkulun takia maksamatta jäänyt vero on koskenut. Me allekirjoittaneet vaadimme Suomen postilta parempaa postipalvelun laatua kuin mitä olemme saaneet. Vaadimme, että posti lakkaa perimästä lisämaksuja tullattavien ulkomaanpakettien käsittelystä tai postin tuonnista lähemmäs postinsaajaa kuin postin määräämä useiden kilometrien päässä postinsaajasta sijaitseva paikka. Vaadimme, että posti satsaa palvelun laatuun eikä hukkaa kuljetettavakseen uskottuja lähetyksiä. Vaadimme myös postipalvelujen hinnoittelujen kohtuullistamista muutenkin. Esimerkiksi Lippupiste on halventanut postitse nettikaupastaan toimitettavien lippujen postimaksut lähettämällä suomalaisen asiakkaan pääsylipun Suomessa järjestettävään tilaisuuteen Bremenistä Saksasta, sieltä kun kirje Suomeen maksaa vain puolet Suomen sisäisen samanpainoisen kirjeen postimaksusta. Mitä järkeä siinä on että Suomesta Suomeen kirjeen postimaksu on kalliimpi kuin Saksasta Suomeen?


Kuisma Lappalainen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kuisma Lappalainen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )