PRO ROXX

Nyt jos koskaan, olisi Hankolaisten aika herätä ja tehdä jotain!

Aika nousta barrikaadeille puolustamaan Meidän ROXXIA, Meidän omaa, Hankolaisten etua, Meidän olohuonetta, Meidän kahvilaa ja kokoontumispaikkaa!!
Miksi emme ME saisi nauttia oman kaupunkimme kauneimmasta paikasta?
Miksi Meidän - Hankoon veroa maksavien - kantapaikka/olohuone tulisi sijoittaa sillan toiselle puolelle?
Miksi emme me saisi nauttia kauniista maisemasta, juoda kahvimme, nauttia seurasta leppoisassa tunnelmassa viettää iltaa hyvän musiikin parissa, biljardia pelaillen ja seurustellen kaupunkimme ykköspaikalla??
Siksikö että paikka on muualta tulevien silmissä "spurgu"-paikka, kaljakuppila, räkälä…ja ties millä nimillä sitä on olevinaan paremmissa piireissä kutsuttu. Ei sovi Kallion kuppilatkaan Eiraan ei…

Onko Hangon Kaupungilla varaa sanella kenellä on oikeus yrittää kaupungissamme, kenellä on lupa työllistää tässä työllisyystilanteessa ja kenellä ei?? Ajaa toimiva työllistävä yritys pakkotilanteeseen jossa sen on luovuttava omistamistaan tiloistaan, luovuttava elämäntyöstään ja elannostaan, irtisanottava henkilökuntansa? Kuka heidät työllistää?? Kaupunkiko? Pahimmassa tapauksessa menetämme myös vakiasukkaita.
Miten kaupunki edes voi kohdella Hangossa pitkään toiminutta yritystä ja sen yrittäjiä noin törkeästi?
Mielestäni ei ole kyse muusta kuin törkeästä vallankäytöstä!!
Käytetään valtaa niinkin törkeällä tavalla että ei jatketa tontin vuokrasopimusta?!! Miten se edes voi olla mahdollista?!!!

Rikkaat sanelee ja köyhät nöyrtyy mukana…niin kuin Hangossa muutenkin nykyään. Rikkaat sanelee millainen kaupunkimme tulisi olla ja millasena sen haluavat nähdä ja me ympärivuoden täällä työtä tekevät ja perheensä kasvattavat tavalliset tallaajat vain kumarramme kiitollisena kun saamme apua ahdinkoomme, muokaten samalla kaupungistamme jotain sellaista mitä se ei ole!
Ei tämä ole Helsinki, tämä on Hanko, pikkukaupunki, jonka idylli on kovasti katoamassa. Emmekö enää kelpaa omalle kaupungillemme?? Saneleeko muut millaisia meidän tulee olla, miten meidän tulee elää kaupungissamme? Onko niin että me jotka tätä kaupunkia oikeasti pyöritämme vuoden ympäri, meitä ei enää kuunnella, vaan meidän tulee pysyä raiteiden oikealla puolella ja antaa tilaa heille jotka tänne rahaa kantaa.
Ja sonnan marjat sanon minä! Minä maksan tänne veroni vuoden ympäri…siihen ei paljon vedä vertoa se että joku ulkopaikkakuntalainen tulee tänne pari kuukautta vuodessa ja käyttää kaupungin palveluja.

Miten edes yrittäjällä olisi mahdollisuus investoida ja tehdä jostakin paikasta viihtyisämpi, kun jo useita vuosia on jouduttu toimia ohuen siiman varassa ja sopimusta jatkettu vain vuosi kerralla uuteen asemakaavaan vedoten.
Kuka yrittäjä silloin pystyy tai edes haluaa investoida mihinkään kun eletään vain vuosi kerrallaan.
Törkeää, todella törkeää!! Ryöstää toimintakyky ja elanto toimivalta yritykseltä vain siksi että jotkin kateelliset tahot tahtovat riistää toiminnan itselleen. Kukapa ei haluaisi pystyttää toimintansa ykköspaikalle?
Mutta hei MEKIN haluamme, viihtyä, olla ja seurustella meidän olohuoneessamme, niin nuoret, eläkeläiset, perheelliset, TAVALLISET HANKOLAISET.
Me viihdymme Roxxissa, siellä palvellaan ilolla niin nuorta kuin vanhaa. Siellä on ohjelmaa meidän makuun, siellä on kahvia meidän makuun, olutta, punaviiniä ja jopa lasin skumppaakin voimme siellä nauttia viihtyen toistemme seurassa hyvää musiikkia kuunnellen.

Vaadimme että kaupunki jatkaa vuokrasopimusta nykyisen yrittäjän kanssa! Näytämme tukemme työllistävää pienyrittäjää kohtaan! Olemme lojaaleja omillemme ja tuemme toisiamme. Vaadimme oikeuksia olla ja viihtyä myös kaupungissa johon veromme maksamme.

Tule mukaan näyttämään tukesi, sillä nyt on tosi kyseessä.
Maanantaina 31.10 klo 18 pidettävässä kaupunginhallituksen kokouksessa päätetään saako Roxx jatkaa toimintansa vai pakotetaanko se luopumaan tiloistaan ja toiminnastaan.

Kokoonnumme ennen kokousta klo 16.30 alkaen kaupungintalon edustalle osoittamaan tukemme. Tulethan paikalle!

 

Samma på svenska!
Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?