Paavo puheenjohtajaksi

Paavo Väyrynen kantaa presidentti Urho Kekkosen perintöä

Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrysellä on ylivoimainen kokemus ja jo sopivan iän tuoma seesteys nähdä ja toimia niin vaikeina kuin hyvinäkin aikoina. Paavo oli aidosti Kekkosen miehiä - jo nuoresta pitäen. On todennäköistä, että Paavo Väyrynen ei ole paljastanut vieläkään kaikkea mitä Kekkonen hänelle kertoi.

Paavo Keskustan puheenjohtajaksi, sillä Keskusta tarvitsee lujaa kättä ja Paavolla sitä on. Karismaa on riittävästi ja nuoret erityisesti pitävät kaverista, jonka voidaan oikeasti sanoa tunteneen Kekkosen. Ja Kekkosta tämä kansa kaipaa.

Paavo ensin puheenjohtajaksi, sitten loppuajan päämisteriksi ja seuraavista vaaleista (kaikesta huolimatta) uudistunut Keskusta voittaa ja uudeksi pääministeriksi tulee Väyrynen, joka jättää vuoden jälkeen pääministeriyden nuoremmille, aloittaakseen presidentinvaalikampanjan.

Paavo tulee presidentinvaaleissa valituksi - ja näin Suomi saa vihdoin kutistetulla vallalla varustetun kansan suoraan valitseman "Kekkosen" - joka mm. lopettaa heti alkuunsa turhan Nato-keskustelun. Uskomatonta, mutta täysin mahdollista!

Paavo Keskustan puheenjohtajaksi!

Ilkka Luoma