Puutarhaunelmia -ohjelmalla jatkoa!

Puutarhaunelmia ohjelma uhkaa olla tiensä päässä. Se on katsojamääriltään ollut suosittu ohjelma ja minä en ymmärrä miksi se pitäisi nyt olla lopussa, kun se on ollut näin suosittukin.

Oma mielipiteeni on, että se on nimenomaan Puutarhaohjelma, jossa kerrotaan ja näytetään laajasti Suomalaista unelmaa puutarhasta, sanan varsinaisessa merkityksessä! Vetäjänä toimiva Paula Ritarinen-Närhi on omalla persoonallaan luonut siitä ohjelman, jolle itse annan suuren arvon. Hän on ns. "luonnollinen" esiintyjä ja tekee selvästi sitä sydämellään. En halua tekohymyilevää ja rönsyilevää ohjelmaa, vaan selkeän ja sellaisen, jota pienelläkin rahoituksella on mahdollista toteuttaa omassa puutarhassaan. Ohjelmassa on katsojakysymys -osio, joka on äärettömän hyvä, sillä aina huomaa että tuota tietoa itseasiassa itsekin kaipasin.

Toivon, että mahdollisimman moni olisi kanssani samaa mieltä: Ensi kesänä jatkuisi sama ohjelma Paulan luotsaamana uusin osioin! Uusintoja voisi tulla talvisaikaan, jos joku jakso on jäänyt näkemättä.

Ohjelmaa, jossa mennään Suomessa eri vyöhykkeiden kauniisiin ja/tai erikoisiin pihoihin, pääsemme kurkistamaan "unelmia" ja ottamaan vinkkejä omaan käyttöömme. Se mitä toivon lisää, on varttitunti edes ohjelma-aikaan lisäystä. Kun istun sohvalle nauttimaan, haluaisin nauttia edes tunnin kerrallaan. Moni ohjelma on pilattu liian lyhyillä jaksoilla ja tehty niistä ikäänkuin sarja, joka jatkuu seuraavilla kerroilla. Itse en jaksa sellaisia seurata, vaan haluan selkeän kokonaisuuden yhdessä ohjelmaosuudessa. Toki entisiin kohteisiin on kiva tutustua vuosien päästä uudelleen, mutta ei jatkosarjoina toteutettuna.

Kirjoittakaahan kommentteihin omia toiveita ja lähettäkää linkkiä tutuillenne! Katsotaan saammeko ainakin yhden hyvän kotimaisen ohjelman jatkuvan ensi vuonnakin. Sille on tilausta ja sille on tarvetta!

Haluamme Paulan luotsaamana Puutarhaunelmille jatkoa!!


Yksi unelmoijista    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Yksi unelmoijista voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?