Raision kaupungin eläinlinikan toiminnan lakkauttamista vastaan.

Vetoomus Raision (ja Naantalin) kaupungin eläinklinikan toiminnan jatkamisesta.

Klinikan toiminta on monille eläinten omistajille hyvin tärkeä.

Monella pientuloisella ei välttämättä ole varaa viedä hoidettavaksi eläintänsä yksityisille klinikoille korkeiden hintojen takia. 

Moni eläimenomistaja on pitkäaikainen asiakas tällä kaupungin klinikalla ja näin ollen ihmisille on muodostunut tiivis luottamussuhde klinikan työntekijöihin ja asiakkailla arvostus pysyviin kontakteihin lääkäreiden ja klinikan hoitajien kanssa. Arvostus klinikan työntekijöiden ammattitaitoon.

Me allekirjoittaneet emme halua joka kerta vierasta klinikkahenkilökuntaa, me arvostamme pysyvyyttä ja saamaamme ammattitaitoa, henkilökohtaista palvelua jota Raision kaupungin eläinklinikalta olemme saaneet jo vuosien ajan.

Me allekirjoittaneet vetoamme klinikan jatkumisen puolesta ja siitä, että klinikalle palkataan toinenkin ammattitaitoinen eläinlääkäri.

 


Maaret Nuotio, Raisio.    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Maaret Nuotio, Raisio. voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…