Rantakylän kirjaston säilyttäminen Mikkelissä

Antakaa tukenne Rantakylän kirjaston säilyttämiseen.

Lukutaidon kehitys Suomessa on muuttunut kielteiseksi ( Lukukeskus 2017). Tähän vaikuttaa mm. eriarvoiset mahdollisuudet omaehtoiseen lukutaidon kehittämiseen. Kävelymatkan päässä olevat kirjastot, kuten Rantakylän kirjasto Rantakylässä (kävelymatka keskustaan n. 5-7 km), toimivat tasa-arvoistajina ja luovat mahdollisuuksia kaikille taustasta huolimatta kehittää omaa lukutaitoaan. Jos tämä lukutaidon kotipesä meiltä otetaan pois, viedään meidän lapsilta, nuorilta ja aikuisilta, mahdollisilta tulevaisuuden tekijöiltä, perustus kehittää omaehtoisesti itseään ja luoda parempaa tulevaisuutta. Vastaavaa, turvallista ja positiivisesti kehittävää ajanviettopaikkaa, ei Rantakylässä pienille koululaisille ole.

Lukutaidon merkitys (Lukukeskus):

  • Lukutaito ehkäisee syrjäytymistä
  • Lukeminen edistää terveyttä ja hyvinvointia
  • Peruskoulu ja kirjasto ehkäisevät lukutaidon eriarvoistumista!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Liisa Laitinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko eläkeikää nostaa?