oikeusperusta kokevat väkivaltaa äiti ja hänen lapsensa

Koska jos väkivalta tapahtuu, emme saa katsoa pois, koska väkivalta tuhoaa luottamuksen, uskon ja turvallisuus.

Yhä enemmän tapauksia tunnetaan, joissa "vaikuttaa äidit" heidän lapsensa ovat avuttomia, aggressiivinen aktivismi "isät".
Tässä "vaikutti äitien" Usein ei ole vain hyökkäsi sanallisesti tai laittaa alla "paine", mutta se tulee joissakin tapauksissa jopa äärimmäisen - fyysinen hyökkäys, kuten tappouhkauksia.
Usein nämä rikokset rangaistaan vastaavasti eikä niin huolissaan äidit tuntuu enemmän ja enemmän kuin "pelinappula" yhteiskuntaamme. He oppivat, että he ja heidän lapsensa eivät ole suojelemisen arvoinen ja katsoa syrjäytyneitä ..

Artiklan 2 peruslaki todetaan selvästi

Jokaisella on oikeus maksuttomaan kehittämiseen hänen persoonallisuutensa siltä osin kuin hän ei loukkaa muiden oikeuksia eikä loukkaa perustuslaillista järjestystä tai moraalista oikeutta.

Jokaisella on oikeus elämään ja henkilökohtaiseen koskemattomuuteen. Henkilökohtainen vapaus on loukkaamaton. Tässä oikeutta voidaan puuttua vain lain nojalla.

"Vaikutti äitien raportti kuitenkin erilaisia, että tämä perusoikeus, vastikkeettomuutta.
Varsinkin kun yhteinen vanhempien huoli on, on laki lapsen isä todellisen lapsen hyvinvoinnin. Usein riittää, veto- termi "lastensuojelun" rinnastaa luovuttamaton oikeus isä lapselle.
Sillä ei ole väliä, onko lapsen isä, äiti terrorisoi henkisesti ja fyysisesti, vaanii, uhat sana. tai on fyysisesti pitoa.
Monissa tapauksissa fyysinen väkivalta lapsen isä käyttänyt ennen lapsen ei myöskään ole vaikutusta perheoikeuden päätöksiä.
"Isät aula" on tehnyt mahdolliseksi sen, että suojelua saaneiden äitien, hirmuteoista "ulkopuolella ah niin" Läpikuultavat hyväntahtoista "isät", oli lähes olemattomiin.

Lakisääteinen äidin ja perheen ei näytä olevan merkitystä.

Lapsen oikeudet väitetään isät tuntuvat seistä ennen kaikkea. Asiaa velvoitteet eivät näytä olevan sama asema lähestymistapaa. Äidit vain saada kuulla lause, "Se on minun oikeuteni," "Se on minun oikeuteni", mutta tehtävät eivät enää oteta vakavasti.

Varmasti lapsen isä on oikeus saada lapselleen, mutta voit todella vaatia, että "lapsi Isä" niin väärin äiti, tämä vielä myönnetty oven tai jopa kotona ?.

Maa voi todella vastustaa että vaikuttaa äidit häpeämättömästi työnnetään rajoja; täytyy elää pelossa; on tuskin mitään mahdollisuuksia vastus?

Huoltajuus sisältää samat velvollisuudet, jotka muiden on otettava yli. Ensinnäkin varmistaa lapsen hyvinvointi, toisaalta lapsen hätää.

§ 1626
(1) isä ja äiti on oikeus ja velvollisuus huolehtia alaikäisen lapsen (huoltajuus).Vanhempien viranomainen sisältää huolta lapsen henkilöstä (huoltajuus) ja kyky lapsi (omaisuus huolta).

(2) hoito ja koulutus vanhemmista pitävät kasvavaa kapasiteettia ja kasvava tarve lapsen
selbständigem vastuullisesti. Keskustele
lapsi, jos se näkyy mukaan kehitystason,
Kysymykset vanhempien huolenpidon ja pyrkiä sopimukseen.

§ 1627
Vanhemmat, jotka käyttävät vanhempien viranomaisen omalla vastuullaan ja yhteisestä sopimuksesta eduksi lapsen.
Jos asiasta ei päästä, niiden on yrittää löytää kiistatonta.

Ottaa eniten lapsi isät mutta ei yhtä tarkka. Olet aivan liian usein heidän oikeutensa ja, jos se on olennaista, käytä huoltajuus ainoastaan keinona, suhteessa lapsen äiti.

Monissa tapauksissa isät ystävällinen perheoikeuden käytetään kostaa ex-kumppani.

Kuitenkin tämä jo kielletään laissa, koska joka käytti huoltajuus missbraeulich, koska vipuvaikutus vastaan toisen vanhemman tai vastaavaa, voidaan rangaista menetys hänen huoltajuus oikeudet.

Yhteystiedot vaikutti äitien apua nuorten palvelujen, se on usein kokenut, että tällaisissa tapauksissa ei juuri haluttu.
Kuitenkin aika on muuttunut niin, että vaikka nuorten palveluja tällaisissa tapauksissa kestää kauemmin tuskin suuri.

On velvoitteensa avustaa hakeutuvien on, että lapset ja osapuolet ovat suojattuja.

Käytä sen sijaan nämä toimistot, monissa tapauksissa, lausunnot neuvoja tavoitteleva äidit vapaamatkustajana, heidän ilkeä lapsen huoltajuuden.

Voitko uskoa tämä johtuu järjestelmän? Koska samaan aikaan ampua isät aulat kuin sieniä maasta.

Huolestuneet äidit, se on aina vaikeampi varmistaa turvallisuus ja suojelu heidän lapsensa. Ne on merkitty suvaitsematon yhteys Umgangsverweigerinnen että isät menettäneet lapset, jne.
Tietysti, pudottamalla historian ja menneisyyden lainausmerkit kuten nämä äidit pöydän alla, koska se on ohi ja voit käsitellä nykyisiä ja tulevia perheen tuomioistuinlaitosta.

Monet betroffende äidit tuntuu, että itsenäinen toiminta syytöksiä ja liittyviä uhkia.

Suurin paine on se, että järjestelmä ei edes epäröi kutistuu uhata peruuttaminen lapsi, usein kaikki keinot ovat sallittuja.
Mitä tämä tekee sen äiti, voit ajatella.

Joten kirjoitti kerran lapsen isä

"En tiedä, mitä minun pitää tehdä, joten sinun täytyy psykiatria" ja enemmän "minä huolehtia siitä, että lapsi ei enää asu kanssasi ja tuo sinut mielisairaalaan"

Joskus jopa tuttavat, jossa yksilö on pitoon isien niiden psykologista kauhua on peitetty.

"Olkoon Rouva X asuntosi ja saat mitään stressiä minun kanssani" tai "minä hemmottelee sinua Christmas", "Koska sinun Fr.X anna asuntosi, saat tuntea seuraukset siitä; Mennään sinne ja saat mitään stressiä "" Minä huolehtia siitä, että pakenee Fr.X lapsi "

Puhelut kanssa tappouhkaukset, vaanii, tunkeutuminen. Kaikkea ei ole harvinaista.

Huono asia tässä koko juttu on kuitenkin se, että perheoikeuden järjestelmä
Äidit epävakaiksi. Se polkee osittain vuoden ympäri niitä. Tämä kuuluu olosuhteissa poistaminen lapsen alan parhaita.
Liput apajille Systhemmaschinerie, tällaisia tilanteita edes hyödyntää.

Mitä marttyyrikuoleman oltava äiti takana, vaikka vauvan / lapsi / lapsi erottaa ja se saattaa joutua laittamaan taloudellinen turvallisuus vaarassa, on murtunut pöydän alle.
.Mitä Erottelee äiti, esimerkiksi raskauden aikana ellei ole vakavia syitä?

Usein perheen tuomioistuin todisteita, jotka puhuvat sen puolesta, äiti ja lapsi, häpeämättömästi huomiotta. Sen sijaan se on usein havaittu, että on kamppailee äidit vain entisestään "eingetrampelt" virallinen.

Se on systemaattinen vahinkoa äideille, joka on osa maa, joka on yksi maailman rikkaimmista maailman demokratioiden, siedetty ..

Viranomaiset toimivat johtunee aggressiivinen aktivismin Väterlobbyfür järkeä ole ymmärtävän kohtelun väkivaltaisten tai muuten terrorisoivat isiä.
Äidit ja lapset pakotetaan lailla ja toimisto uudelleen ja uudelleen aseiden rikollisen lapsen isiä.

Mitä tämä tarkoittaa henkistä stressiä äidille ja lapselle, voi vain arvailla.
 

Laki on muun muassa, että jokaisella on pidättäytymään mitään, mikä voisi vahingoittaa tai olla negatiivinen vaikutus sitoutumisen toisen vanhemman.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että betreffenen äidit joutuvat kommunikoimaan terrorisoivat isä ja uudelleen löytää yhteystiedot.

Evil on myös, että vaikka häirinnän lakeja ja voima naisten suojaa ei enää sovelleta riittävästi, kun he ovat äiti.

Lapsille ei suojaa väkivaltaa on olemassa, koska lapsi on myös läpäissyt nykyisiin risteykset käsittelyyn pääoven edestä.
Lisäksi lapset pakotetaan käsittelemään, osittain menee sydäntäsärkevä kohtauksia varustaa.
Usein myös "kannusti" suostua ratkaisuun, jossa yksi sitoutuu yhteyttä stalkenden tai väkivaltainen Vatern lapsuuden asioita.

Suojelu äitejä ja heidän lapsiaan, syntynyt täällä mitenkään huomioon.

Vertailu on kysymyksiä, kuten terrorismin, emotionaalinen tai fyysinen väkivalta todella sopiva?
Näin moni rikollinen lapsen isä lähes ainoana perustana keskustelun lapsi on kiinnostunut, vaivaavat edelleen äiti ja siten edelleen vahingoittaa hänen ja lasten.
Äidit niin usein enää paikkoja, lopettamaan tämä hulluus.

Se kehotti monet asiantuntijat että Väkivalta Protection Act saa muuntua 2 luokkien lakia.

Lapsettomia naisia ihanan suojattu täällä Saksassa, äidit lapsineen niin valitettavasti aio.

Tämä on kuitenkin pikaisesti ja välittömästi vaihtaa täällä.

Isät ovat vahingollisia äideille vaan väkisin myös lapsi.

Se vaaditaan mukauttamalla lainsäädäntöä, joka vaikuttaa äidit ovat vihdoin enää armoilla isien lasten ja oikeus itse määrittää elämän!

Äidit vaikutti yli kuukausina ja vuosina niin uuvuttama toimia ja valitettavasti liian usein hyväksynyt valheita ja vääristymät tosiasiat päästä isiltä, jonka tavoitteena on tarkoituksellisesti ego siten luultavasti tee maalia päälle ilman tietoisuutta ja herkkyyttä lapselle, että he antavat periksi paineen vastaan lapsen etu.

Monet äidit ovat traumatisoituneita vuotta perheoikeuden syytteeseen loppuelämänsä, elävät pelossa ja on nukkumisvaikeuksia tai fyysisesti sairas.

Joten se ei voi jäädä - mitä voit äidit ja lapset silti tehdä kaiken ?.

Oikeudet äitien, on lopultakin vahvistettava lailla ja lakeja Tech. Väkivalta on nähtävä kaikissa ulottuvuuksissa yhtä.

Isiä, jotka sijoittaa tällainen käytös osoittaa päivä, ei ole oikeutta vedota isät lakeja, jotka sitten eloon isä hyvin erilaisista olosuhteista edelleen.
Sinun täytyy olla muuttunut, jotta väärinkäyttö voi tulla kantamaan ja vaikuttaa äidit ovat takaisin tämän sivuston.

Kokemus osoittaa, että kun isät käyttävät näitä lakeja vapaalippu, he pyrkivät, ei lähellä käytöksesi muuttuvan. He eivät etsi neuvoja keskusten ja eivät tule rauhanomainen ratkaisu siinä mielessä heidän lapsensa.

Isiä, jotka sijoittaa tällaisia tuhoisa käyttäytyminen osoittaa päivä, sinun pitäisi peruuttaa oikeus hoitoon ja käsittelyyn lain, koska ne vain lisäävät lapsen tahallaan vahingoittaa ..
Kosketus lapsi olisi myönnettävä vain, jos isä on todistettavasti muuttunut.
Vain tällä tavalla voimme saavuttaa suojelun betroffenden äitien vastaan mielivaltaisen tapaa.

Samoin toimistojen on saatettava vastuuseen perheille ja lapsille sopivat, mutta katso pois, eivät auta ja provosoida vaurioita näin.
Me äidit eivät jalostukseen koneita, jotka voidaan tasoittaa maahan emotionaalisesti julma käytä lapsikaappauksen voi lobata.

Äidit täytyy saada Germany're katselu, mitä he ansaitsevat ja eivät saa tahran hulluus isien aulassa alkaen pohjimmiltaan haastaa paha äidit häpeäpaaluun, vaikka että isät ovat useimmissa tapauksissa korkea epäoikeudenmukaisuutta ja ihmisoikeuksien loukkaaminen sitoutua.

Se on siis nimeltään kaikkien puolesta vaikuttaa äitien vihdoin lainsäädännön lähentämisestä ennen ja tarjota oikeusperusta, jotta varmistetaan suojelun vaikuttaa äitien ja heidän lastensa ja perheitä.

 

Saksa on puolustettava hänen lapsensa kärsivät väkivallasta äitien ja perheiden vihdoinkin.

 

 

Koska jos väkivalta tapahtuu, emme saa katsoa pois, koska väkivalta tuhoaa luottamuksen, uskon ja turvallisuus.


Gez. S. Schäfer

 

Kymmenen suurta kritiikkiä tunnistettujen konferenssissa "Väkivalta Protection vasta lapsen hyvinvointia" Hannoverissa 25.06.2008:


pakko
- Mukaan ratkaisuehdotus BVerfGs isä ei olisi pakko käsitellä hänen lapsi.
- Lapsen on pakko pitää yhteyttä isäänsä ja äiti on pakko sallia käsittely isä lasten kanssa.

manipulointi
- Jos lapset eivät halua mitään yhteyttä isä, äiti manipuloinnin oletetaan.
- Vuodesta äiti on odotettavissa, että ne ohittavat tahdon lapsen, manipuloi, tavoitteena, että kyse Isä tulee noin.

vanhemmuutta
- Vanhempien vieraantuminen oireyhtymä Erityisesti oletetaan vanhemmuutta Isän kanssa.
- Kautta kokemus väkivallan äidin joiden vanhemmuutta pidetään rajoitetusti.
- Menettää Rowdy isä / ei ole vanhemmuutta.

Kaupankäynti Past
- Back-valehtelee ja jopa nykyinen käytös ei huomioida (väkivalta, päihdeongelmat, puuttuminen, ei-Keeping nimitykset).
- Se kaikki asetettu tulevaa käyttäytymistä; yksi käsittelee menneisyyden ei ole - toisin (syvyys-) psykologinen teoria ja menetelmät - haetaan.

kustannukset
- On säästellyt kustannuksella, kun se tulee valvoa isä vastaan äidin tapaamisoikeuden lapsen kanssa (Joissakin tapauksissa lapset lähetettiin pois mutterin kallis kotiin.)
- Keskuksen lasten ja nuorten palvelut, jotka olisivat tarpeen myös suojelemaan ja hoitamaan lapsia typistetään.

uhri tila
- On kysymys oikeudesta nainen menettää hänen uhri asema, vaikka he eivät ole halukkaita tinkimään, vaativa, katkera tai irrationaalinen käytös, siitä tulee paha.
- Toisaalta, ihminen on uhri tässä tapauksessa tukea vastaan "kaikkivoipa, kaikkivaltias äiti" on myönnetty (pelata militantti isien järjestöt).

Poliisin tehtävänä
- Poliisi luovuttaa lapsen isä toiveiden vastaisesti lapsen.
- Poliisi suojella äiti ja lapsi ei ole luovutettaessa. Force suojaa äidin ja tapaamisoikeudesta isän kohdata jokaisen täysin vastakkaista, ristiriita läheisyys kielto äidille ja "siirron järjestelyt" useinkaan tunnisteta tuomioistuimessa.

Lastensuojelu
- Valtio päättää, mikä on paras lapsen etu.
- Tahto lapsi leikkii, vaikka kaikki poliittiset keskustelut kasvaa lapsen oikeuksista ole väliä. Häntä pidetään sinänsä "manipuloida" kuin äiti.

väkivalta
- Väkivallatonta Koulutus on säädetty laissa.
- Voimankäyttö pakottaakseen käsittelyyn annetaan lapsen etu laissa.www.autonome-frauenhaeuser-zif.de/pdf/2013/05/Safety_First_JAF_Feb13.pdf

10 vuotta Väkivalta Protection Act (Koko artikkeli katso linkki)
-
10 vuotta Lasten oikeuksien parantaminen Act
Saksassa

 


Tapaamisoikeus
Nainen etsii läpi erottaminen väärinkäyttäjien ja suojelumääräyksen
GewSchG suojaa edelleen väkivaltaa, löytää itsensä välittömästi säännön kanssa
Kysymys oikeus kasvot, kun hän kertoi rikoksentekijä Lapset
on.
Yhteyshenkilö kielto jälkeen GewSchG välttämättä ole käytännöllisiä ilman samanaikaista
Kysymys politiikan tehtävä, koska väärinkäyttäjä yleensä aina "karsinnat syyt" on rikkoa kieltoa yhteystiedon esimerkiksi kysynnästä tai zuorganisieren käsittelyä.
Todellisuudessa myös soittaa loukkaava kumppaneita, isät, erityisesti
Erottaminen vaihe hänen tapaamisoikeus myös kiivaasti. Tämä antaa heille usein toimii ajoneuvon
Voit saada perhe ja valvoa kumppani niin edelleen.
Vaarana on, että väkivallan mallit
-
jopa erottamisen jälkeen väärinkäyttäjä
-
voidaan kaataa.

Tämä ongelma monistetaan ankkuroitu FamFG nopeus, joka (kuten käsittelymenetelmiä) pätee erityisesti lapsuuden asioita, mutta paradoxerweisenicht menettelyistä voimassa suojelun oikeudellisiin asioihin eikä ylläpitoa
,
70% naisista ja 58% lapsista on jälleen mukaan tutkimuksen BMFSFJ 2002 käsittelyn aikana tai siirron misshandelt.Leider myös tappavat rikoksista Saksassa valittaa yhteydessä harjoituksen huoltoa
,
(YK: n erityisraportoija naisiin kohdistuvaa väkivaltaa
.
R. Manjoo 2012

© Prof. Dr. S. Nothhafft; S.Stotz: Pyöreä pöytä vastaan uros väkivallan München.2012

 

 

Paineilmapisaroittamalla käsityksiin väkivallasta ja psykologista kauhua

Miksi se on niin vaikeaa mahdotonta Saksassa, lapset vaaroilta

suojattava isiensä? Miksi näemme täällä kollektiivinen nebulization

käsitys ja halvaantuminen kyky todellisen koron

käsitellä lasten kanssa? Tämä nebulization tiedämme tutkimus

Väärinkäyttäjät ja niihin syyllistyneet strategiat (ks Pyhä, 2000), miten se voisi tapahtua,

että tämä strategia niin laajentunut, että tematisointi väärinkäyttö

ei ole enää mahdollista, lapset jopa erottamisen jälkeen enää ennen kirjautumista

Tuomitun voidaan suojata? Jos todellinen moottori tässä ryhmässä

Täytäntöönpano lapsen vuoden 1998 lailla ja vihamielinen lapsille käytännössä?

Että ei ole muutamia isät väärin naisia ja / tai lapsia seksuaalisesti

väärinkäyttö, peritään vuosittain tilastollisesti. Tunnettu, on edelleen voimassa, että

noin 45000 äidit pakenevat vuosi ennen niiden kumppaneita naisten turvakodeissa,

luultavasti aivan yhtä paljon etsimään turvaa hostellit tai ystävien /

Tuttavat ja edelleen numero jää väkivaltaiseen tilanteeseen. Noin 140

000 raportit naisiin kohdistuvasta väkivallasta maksetaan vuosittain (ks. Vuotuinen

PKS: Poliisi rikostilastot). Suunnilleen 16000 valituksia seksuaalisesta hyväksikäytöstä

korvataan vuosittain (ks. ibid.). On yleistä, että määrä ilmoittamattoman

seksuaalisen perheväkivalta on korkein. on

Siten huomattava määrä naisiin ja lapsiin väkivaltaiset miehet, mukaan lukien

jotkut isät eron jälkeen, oikeus saada lapselle

tai jopa ukko. Ne ovat väkivaltaisia, valta ja valvonta

liikunta ja vahvasti sitä mieltä hajoamista naisen ja lapsen -

koska 80-luvun puolivälin, vastaaviin tuloksiin tutkimuksen miesten väkivallan

vor3 naisiin. Tämä käyttäytyminen rikoksentekijä rakenne ei muutu

erottelua, varsinkaan jos nainen on päättynyt suhde. niin

3 Erittäin hyvin toiminut jopa, ja esimerkiksi koulutukseen kansion poliisin, muokattu

Miehet tarjoaa lapsen huoltajuutta ja pääsy mahdollisuus, voima, ja

Ohjaus ylläpitää edelleen naisten elämän helvetti

tehdä niin uhkaava ja toteuttaa melkoisesti. Että lapset, todistamassa

vaurioitua äidin väkivaltaa lähes tasan

kehittämä jopa kokeneet väkivaltaa, samanlaisia pelkoja ja oireita,

on nyt laajalti esitetty kirjallisuudessa (ks Kindler Saint /

Hack 2008), mutta käytännössä ne laitokset, jotka on tekemistä kierteisiä

on tämä tieto ei näytä olevan olemassa. Pelko lapsen ennen Isän

harvoin otetaan vakavasti, se on järjetöntä, että mietinnössä lausutaan,

Lapsi rakastaa isäänsä aina, muuten se vaikuttaa äiti häntä vastaan.

Käsittämättömän on yhteensopimattomuus toisella puolella kasvanut

Tietoisuus politiikassa ns suuressa määrin. Perheväkivalta että kyllä

enimmäkseen miesten naisiin kohdistaman väkivallan (ja lapset) on muun muassa, kanssatulokset:

Toimintasuunnitelma naisiin kohdistuvan väkivallan torjumiseksi, Väkivalta Protection Act, lain hyväksymistä

noin väkivaltainen kasvatus ja nykyisin lasten oikeuksia Improvement Act

ja toisella puolella tapaamisoikeudesta ja huoltajuudesta, joiden käytännön

ei muutaman lapsen, jotka ovat kokeneet väkivaltaa osto vie toiseen lain

täytäntöön: isän oikeus lapselleen.Patriarkaalinen asetus

on luonut tilaa jälleen lainsäädännön ja käytännön huoltoa ja pääsy.

Historiallisesti naiset ovat vain hyvin lyhyen ajan oikeuksien

jälkeläiset syntynyt lapsia.Laaja protesti 80 ja 90

vastaan uudelleen ankkurointi isä oli aivan Lasten lainsäädäntöuudistusministeriö

1998 yhtäkkiä riistetty maaperän. Monet äidit sitten tyytyväinen

Johdanto yhteisten vanhempien huoltajuus pääsääntöisesti toivossa isät

olisi nyt otettava enemmän vastuuta lasten. Tämä toivo on täytetty

itse, vain maksu käyttäytyminen lapsen tuki ei kasvanut hieman,

lastenhoidosta pysynyt olennaisilta kuin ennen uudistusta

Äidit, mutta rajoitettu oikeuksia, ja usein massiivinen ongelmia

käsitellään ex-kumppani.Paluu isän oikeuksien katsottiin

perustuu kosketukseen isä palvelee joka tapauksessa lapsen hyvinvointia. tämä

Määritelmä lapsi kauas muita perusteita, edut,

Vaikuttaa turvallisuuteen ja koskemattomuuteen lasten osoittaa olevan ideologisesti,

että on, että muut intressit kuin keskittyä lapsiin.

Resistance on ilmoitettu