Red Hot Chili Peppers Suomeen

Mekin täällä Suomessa haluamme nähdä Red Hot Chili Pepperssin livenä! Lipuille löytyy kyllä ostajia.

On väärin evätä meiltä täällä Suomessa oikeus Red Hot Chili Peppersien keikkaan, koska bändi pyytää miljoonaa per keikka (tämä tieto on vain kuultua, en ole varma asiasta)

RHCP:llä on myös täällä Suomessa tuhansia faneja, joten keikan järjestämisen vaikeuden takana ei voi olla kysynnän puute.

Vuonna 2007 Suomessa keikkailivat mm. Korn, Aerosmith, Metallica, Placebo, Gwen Stefani, Ozzy Osbourne, Mötley Crüe, Toto, The Rolling Stones, unohtamatta lukuisia festarivierailijoita.

Menolipun teettämän gallupin mukaan 44% (24.4.2007) suomalaisista haluaisi RHCP:n Suomeen mielummin esiintymään kuin The Policen tai Def Leppardin. Onko siis mitään estettä, etteikö olisi mahdollista hankkia Red Hot Chili Peppers tännekin esiintymään?

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Johanna Ahonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?