Riittävästi ravintopitoista ruokaa armeijaa käyville henkilöille

  • Tällä hetkellä armeijaa käyvät nuoret kärsivät puutteellisista ravintoainetasapainoisista ja riittämättömistä aterioista. Koronan poikkeusolosuhteiden jälkeen ateriakoot ovat pienentyneet ns. pönttöruokailun takia: osastolle tulee tietty määrä ruokaa, jota ei voi hakea lisää. Osa koulutettavista jää ilman lämmintä ruokaa. Tilanne on alkanut joidenkin varusmiesten kohdalla 16.3. alkaen ja jatkuu edelleen.
    Koulutus on fyysisesti ja henkisesti rasittavaa, ja tällä hetkellä moni koulutettava potee jatkuvaa ravintovajetta. 

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Puolustusvoimien ruokahuollon toimittava Leijona Catering, jonka puhdas liikevoitto 2018-2019 oli lähes 4,5 miljoonaa, panostaa varusmiesten ravintopitoiseen ja monipuoliseen, riittävään ravintoon välittömästi. 
Adressi välitetään eduskunnan oikeusasiamiehelle Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1.10.2020.


Kirsi Kaunismäki-Suhonen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kirsi Kaunismäki-Suhonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…